Contacteer Ons

Slots

Madame Destiny Megaways

Pragmatic Play heeft met deze megaways uitvoering van Madame Destiny een gokkast op de markt gezet met maar liefst 200,704 winlijnen! De minimale inleg van de kast is €0,20 en de maximale inzet bedraagt €100. De maximale uitbetaling van de prijzenpot is 5000 x je inleg. De machine heeft een hoge volatiliteit en een maximale RTP van 96.67%.

Hoe ziet Madame Destiny Megaways eruit?

Het thema van de kast is een waarzegger. We bevinden ons in een spookachtig donker bos, met aan de rechterkant van het scherm een huifkar, welke ongetwijfeld eigendom van Madame Destiny zelf is. 

Achtergrond en thema
De achtergrond verandert in een magisch universum als je free spins krijgt, wat een leuke toevoeging is aan het totale thema van de kast. 

De slotmachine zelf heeft een gipsy gevoel, maar dan wel die typische die je altijd in films tegenkomt. Hier krijgen we ook een idee dat we een koffer open hebben getrokken waar het spel zich in afspeelt. De iconen zijn passend bij het thema en de standaard iconen die je overal terug ziet, zijn ook in thema. 

Iconen
De iconen van de gokkast passen goed in het thema en zijn van aflopende waarde de uil, de kat, de elixer, tarotkaarten, en de A, K, Q, J en 10 uit een standaard kaartspel. Daarnaast is de waarzegster de wild en fungeert de kristallen bol als scatter

Muziek en geluid
Net als de kast geeft de muziek het idee dat we ons bevinden in een jaren ’60 horror film. Best leuk gedaan en het gaat niet snel vervelen. De geluidseffecten complementeren de muziek.

Hoe speel je Madame Destiny Megaways?

Dit is een redelijk standaard kast met de megaways gimmick. Er worden winlijnen verwijderd en in cascade vorm vallen er nieuwe blokken op het speelveld, welke dan weer nieuwe winlijnen kunnen vormen. Dit gaat door tot er geen combinaties meer gevormd worden, waardoor je weer opnieuw moet spinnen. 

Double Feature
Madame Destiny Megaways beschikt ook over de Double feature, welke je speelstijl dwingt te veranderen doordat de winsten verdubbeld worden, maar de RTP verlaagd wordt. Er is dus minder kans om te winnen, maar als je een prijs wint is deze wel hoger dan normaal. 

Layout
De game bevat de standaard knoppen layout van elke Pragmatic play machine. Aan de rechterkant vinden we de spinknop met de bijbehorende knoppen om je inzet te verhogen en verlagen. In het midden van het scherm zien we de laatste winst met aan de linkerkant je balans en je inleg. Tot slot vinden we de informatieknop, het menu en de volumeknop aan de uiterst linkerkant.

Madame Destiny Megaways

Bonussen

De echte actie vindt plaats in de free spins modus. De kristallen bollen zijn de scatters van het spel en als je er 3 hebt, krijg je een rad van fortuin. Hierin vertelt Madame Destiny je hoeveel free spins en welke multiplier je krijgt. 

Multipliers en free spins
De multipliers kunnen tot op 25 je inleg zijn en er is een maximum van 12 spins te winnen. In de free spin modus spelen de 4 iconen boven het spel ook een rol. Zij doen mee met de winlijnen en worden ook weer aangevuld nadat een winlijn is verwijderd.

Wat vinden wij van Madame Destiny Megaways?

Madame had het wellicht al kunnen voorspellen, maar als speler kijk je altijd uit wat er gebeurt als je een kans krijgt om voor het grote geld te spelen. Helaas gebeurt in Madame Destiny Megaways gewoonweg niets speciaals. De verdubbelaar in de free spins modus valt helaas nooit hoog uit, wat vreemd is omdat het willekeurig bepaald zou moeten worden.

Buiten dit kleine minpuntje mag deze kast er best zijn en het totaalplaatje is helemaal op elkaar aangesloten. Leuke kast om even wat op te spelen, maar ga niet jagen naar de grote potten, want die zijn bijzonder moeilijk te vangen.