Contacteer Ons

Slots

Lucky Twins

 

Microgaming brengt met Lucky Twins een Aziatisch getinte slotmachine op de markt. De slot heeft 5×3 rollen, een minimale inleg van €0,10 en een maximale inleg van €45 per spin. Gemiddeld ligt de RTP van Lucky Twins op 96% en de gokkast heeft een middel tot hoge volatiliteit. Opvallend is dat er wel scatters zijn maar geen free spins ronde, maar daarover later meer. De maximale uitbetaling van deze slotmachine is €25.000.

Hoe ziet Lucky Twins gokkast eruit?

Bij het openen van deze gokkast zien we meteen het Chinese thema weer terugkomen, wat we herkennen van veel andere slots. De achtergrond is een typische diep rood doek met gele confetti die naar beneden valt. Deze kleurencombinatie is niet nieuw voor ons, omdat deze vaak terug komt bij Chinese gokkasten. 

Uiterlijk
Op de voorgrond wordt de gokkast duidelijk weergegeven, zonder al te veel tierelantijntjes. De slot zelf heeft een jadegroene achtergrond en duidelijk zichtbare rollen en vakken. De iconen zijn allemaal typisch Chinees en hebben allemaal iets te maken met geluk. We zien dat de iconen mooi en duidelijk zijn weergegeven, wat erg fijn is.

Muziek en geluid
De muziek is eigenlijk precies wat we van een gokkast met een Chinees thema mogen verwachten. Het is de typische muziek waar je aan denkt bij China en het past goed in het thema. Hoewel we deze muziek niet thuis zouden luisteren, werkt het wel heel goed met deze gokkast.

Hoe wordt Lucky Twins gespeeld?

Lucky Twins werkt met hetzelfde principe als zoveel gokkasten, je moet namelijk winlijnen van links naar rechts zien te scoren. In deze slot fungeren de woorden ‘Lucky Twins’ als scatter. De wilds zijn de tweelingen zelf en zij kunnen een winlijn uitbreiden door iconen te vervangen.

Besturing
De layout van de slotmachine is gemakkelijk te noemen en wordt vaker gezien in de kasten van Microgaming. We zien van rechts naar links de spin, autospin, een windisplay, de inlegselector en het aantal credits wat je nog te gebruiken hebt. 

Iconen
De gouden letters zijn zoals eerder gezegd de scatter, de tweelingen zijn de wild, maar daarnaast heb je ook nog de andere iconen die het spel compleet maken. Dit zijn de kat, gong, het vuurwerk en de zak munten. Lager in waarde zijn nog de 10, J, K, Q en A.

lucky twins

Bonussen

We hebben nu een aantal keer geroepen dat er scatters in het spel zitten, maar ook laten blijken dat er geen free spins modus is. Hoe dan? 

Scatters
Als je het voor elkaar krijgt om drie scatters te draaien wordt er een multiplier toegekend. Deze multiplier kan je winst met x2 tot x50 vermenigvuldigen. De daadwerkelijke multiplier wordt willekeurig bepaald en kan dus erg hoog uitvallen. Hoewel het wel jammer is dat er geen free spins zijn, is deze multiplier zeker niet verkeerd. Elke geldprijs is natuurlijk de moeite waard.

Wat vinden wij van Lucky Twins?

In veel gevallen is een minimale kast met een cliché Chinees thema niet iets waar wij warm voor lopen, maar ergens in het productieproces is dit goed bij elkaar gaan passen. Het spel mag dan wel niks speciaals zijn voor de hedendaagse kwaliteitseis, maar wat het spel doet, doet het wel goed. Dit is echt een verademing en we hebben langer met deze gokkast gespeeld dan we hadden verwacht.

De scatters vielen ons een beetje tegen, omdat we free spins hadden verwacht. Toch moet gezegd worden dat het ook leuk is om eens iets anders te zien in een gokkast dan dat wat je altijd al speelt. Een dikke voldoende voor creativiteit! Probeer de Lucky Twins gokkast eens uit als je hem ziet.