Contacteer Ons

Slots

Lucky Stripes

 

iSoftBet heeft deze unieke gokkast uitgebracht in 2019. De Lucky Strips slot heeft een RTP van 95.92% en een lage volatiliteit met slechts 1 winlijn. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg per spin is €10, wat goed is voor een maximale winst van 100x je inleg. De slot kent geen jackpot, maar wel wilds en respins.

Hoe ziet de Lucky Stripes slot eruit?

Op de achtergrond zien we nog net een zwarte vlakte met witte vierkanten, terwijl de slot zelf bijna het het hele scherm vult. De gokkast bevindt zich in een paars kader en heeft neon-achtige lichten die over het scherm bewegen. We zien direct dat dit een klassieke gokkast is vanwege de paytable die naast de slot staat.

Uiterlijk
De slot zelf bevindt zich aan de rechterkant onder neonletters met ‘Lucky Stripes'. Het opvallende is dat er bijna geen iconen in deze slot voorkomen, maar alleen maar horizontale strepen. De rollen zelf hebben een witte achtergrond en de lege vakjes zijn opgevuld met een gouden ruit, welke geen waarde of functie hebben.

Muziek en geluid
De muziekkeuze is vreemd te noemen, aangezien we een soort rockmelodie op de achtergrond horen. Bij een gokkast met dit uiterlijk hadden we eerder showbizz muziek verwacht, aangezien het flitsende uiterlijk. Daarnaast moet gezegd worden dat de kwaliteit van de muziek te wensen over laat, dit had zeker beter gekund.

Hoe wordt de Lucky Stripes gokkast gespeeld?

De bedoeling van het spel is om een horizontale streep van dezelfde kleur over de middelste lijn te laten lopen. Je kan hierbij worden geholpen door de wild, welke elke kleur kan aannemen en zo een grotere kans op een winlijn geeft. De middelste rol bevat nog een Rockin' Respins symbool, waarover je hieronder meer kan lezen.

Iconen
Als iconen zien we een gouden, rode, blauwe en groene lijn welke allemaal een getal op de middelste rol hebben staan. Dit getal bepaalt de hoogte van jouw uitbetaling en kan verschillende waarden aannemen.

  • Groene streep: 2x, 3x of 5x je inleg
  • Blauwe streep: 8x, 10x of 12x je inleg
  • Roze streep: 15x, 20x of 25x je inleg
  • Gouden streep: 30x, 50x of 100x je inleg

Besturing
De besturing van de slotmachine is zoals we die van iSoftBet kennen, waarbij het moeilijk is om de knoppen en getallen te lezen als je het spel op de computer speelt. In het midden zien we de spinknop, met aan weerszijden de informatieknop en autospin knop. Aan de rechterkant kan je tot slot de hoogte van je inleg bepalen.

lucky stripes

Bonussen

De bonusfeature van de Lucky Stripes gokkast heet de Rockin' Respins. Deze wordt vrijgespeeld wanneer je het Respin symbool in het midden draait, met aan weerszijden een wild.

De twee wilds op rol 1 en 3 zullen blijven staan, terwijl de middelste rol een aantal keren opnieuw gedraaid wordt. Hierdoor heb je bijna altijd winst en kan het ook makkelijk hoger oplopen dan in het standaardspel.

Het aantal respins is willekeurig en wordt beëindigd wanneer je het woord ‘collect' op de middelste rol ziet staan.

Wat vinden wij van de Lucky Stripes slot?

Over het algemeen is Lucky Stripes van iSoftBet een degelijke klassieke gokkast, waar wel een tijdje plezier aan kan worden beleefd.

De manier waarop de iconen worden gebruikt is redelijk uniek en de respin feature kan hogere prijzen opleveren dan je van dit soort gokkasten verwacht. Als je een fan bent van klassieke gokkasten is dit zeker een aanrader!