Contacteer Ons

Slots

Lucky Queen

 

Deze Wazdan slotmachine heeft 5 rollen met een totaal van 20 winlijnen. De RTP is 96.17% wat eenmedium volatiliteit oplevert. De minimale en maximale inleg van de machine is €0.20 en €100, waarbij de maximale uitbetaling van de gokkast 4500x de inleg is. Het spel biedt scatters, wilds, levende multiplier (letterlijk) en een free spins bonusronde.

Hoe ziet Lucky Queen slot eruit?

Op de eerste blik is er niks aan de hand met de slotmachine van Wazdan, buiten het feit dat meteen opvalt dat er een aantal iconen gerecycled wordt vanuit andere slotmachines van het bedrijf. Maar oké, dat doet iedereen. 

Uiterlijk
De achtergrond van het spel is een uitzicht vanuit een tempel naar buiten toe, maar het zicht wordt belemmerd door het spel zelf. De iconen zijn mooi duidelijk getekend en hebben allemaal een kleurrijke stijl die we kennen uit Zuid-Amerika. Wat betreft het uiterlijk is er zeker niks mis met deze gokkast van Wazdan.

Muziek en geluid
Waar het echter goed fout gaat is in het geluid. Wazdan heeft een handje naar om hier echt met de pet naar te gooien en deze kast is hier een bijzonder goed voorbeeld van. Er is achtergrondmuziek, maar de spinknop riedel is zo abominabel, dat deze het hele audiogedeelte verpest. Nadat we tot deze conclusie zijn gekomen hebben we het geluid dan ook uitgezet. 

Toegegeven, wij zijn wel echt grote audio liefhebbers, dus het kan voor andere spelers minder een issue zijn.

Hoe wordt Lucky Queen slot gespeeld?

Bij Lucky Queen slot draait het allemaal om het vergaren van winlijnen van links naar rechts. Daarbij bieden de wilds, zoals gewoonlijk, de mogelijkheid om winlijnen uit te breiden door de benodigde iconen te vervangen.

Iconen
De iconen zijn van hoog naar laag de queen (ook de wild), de panter, de mais, de A, K, Q,  J, 10 en 9. De tempel is de scatter van het spel. Er komt heel af en toe een papagaai kijken, welke als multiplier fungeert.

Besturing
De layout van de slot is eenvoudig en laat qua grafische vormgeving wel wat te wensen over. Van rechts naar links is dit de snelheidsselector, de autospin knop, de spinknop de inlegselector en het winscherm. Aan de linkerkant zien we de knop voor speluitleg, volumeknoppen, instellingen en de paytable. Vooral de ultra-fast mode knop bevalt ons erg goed, omdat deze het gemakkelijk maakt om te kijken hoe snel je in de free spins modus kunt belanden.

lucky queen (1)

Bonussen

Als je het voor elkaar krijgt om 3, 4 of 5 scatters bij elkaar te rollen, kom je in de bonusronde met free spins. Afhankelijk van hoeveel scatters je hebt gerold, krijg je van 15 tot 90 bonus spins toegekend. 

Free spins
In deze spins, worden alle winlijnen met x2 multiplier uitgekeerd. Elke keer dat het multiplier symbool voorbij komt op de middelste rol, zal deze de multiplier met x1 omhoog zetten tot aan het einde van de free spins. De bonusspins kunnen niet geretriggered worden, dus het aantal wat je krijgt, is waar je het mee moet doen. Dit is ook niet verwonderlijk gezien het hoge aantal free spins dat je krijgt bij het draaien van scatters.

Ons oordeel over Lucky Queen slot

Eerlijk gezegd vinden we dit een beetje een vreemde slotmachine. Aan de ene kant is hij origineel genoeg om niet te hoeven kopiëren van andere Wazdan gokkasten, anderzijds is het letterlijk een kopie van andere Wazdan slotmachines.

Het spel zelf is interessant en in de free spins kan de winst behoorlijk oplopen door middel van de multiplier. Het geluid is echter erg slecht, wat voor ons de gokkast een beetje verpest. Mocht je gewoon naar je eigen muziek willen luisteren tijdens het draaien, is Lucky Queen slot een prima gokkast om je geluk te beproeven.