Contacteer Ons

Slots

Lucky Dragons

Lucky Dragons van Pragmatic Play speelt op 4 x 5 rollen met 50 winlijnen, waarop tot maximaal 40.000 coins te winnen zijn. De RTP is 95.19% en dit vertaalt zich in een hoge volatiliteit. De minimale inleg is €0,50 en de maximale inleg is €250 per spin.

Hoe ziet de Lucky Dragons slot eruit?

Lucky Dragons draait, zoals de naam al doet vermoeden, om draken. Het Chinese drakenthema is duidelijk aanwezig en dit is iets wat we ook in veel andere gokkasten terugzien.

Uiterlijk
De gokkast heeft niet echt een achtergrond, afgezien van een zwart kader om de slot. De slot beslaat praktisch het hele scherm, wat het lekker duidelijk en goed zichtbaar maakt. Lucky Dragons ziet er typisch Chinees uit, met 2 draken om het kader gewikkeld aan beide kanten van de gokkast. De dieprode kleur van de rollen kennen we uit andere Chinese gokkasten en past dus goed in het thema. Op visueel gebied is de Lucky Dragons slot prima verzorgd en goed in thema.

Muziek en geluid
De muziek van de gokkast is niet erg goed te noemen en heeft weinig weg van echte Chinese muziek. Het is meer wat westerlingen verwachten van Chinese muziek, maar dat zullen we deze keer door de vingers zien. De geluidseffecten zijn buitenproportioneel, wat erg vervelend is. De win geluiden zijn namelijk veel luider dan de standaard geluiden, waardoor je telkens schrikt als je winst haalt.

Hoe wordt Lucky Dragons slot gespeeld?

Ook bij de Lucky Dragons gokkast is het de bedoeling om van links naar rechts winlijnen te scoren. Als je minimaal 3 scatters tevoorschijn krijgt kom je in de bonusronde, waarover we later meer vertellen.

Als je op zoek bent naar informatie over wat je het beste kan doen tijdens het spel, kan je kijken naar de neonbalk boven de slot zelf. Daarin wordt regelmatig informatie en tips gegeven, dus houd het in de gaten.

Iconen
Qua iconen zien we een heel scala aan kleurrijke, gouden dieren voorbij komen die elke op de Chinese dierenriem voorkomen. Van hoog naar laag zien we de Draak, de phoenix, de tijger, de schildpad, de vis en de kikker. Daarnaast zien we nog de standaard A, K, Q en J iconen welke in een Chineesachtig lettertype geschreven zijn.

Besturing
De besturing is vrij eenvoudig en precies wat we van Pragmatic Play gewend zijn. Aan de rechterkant kan je je inleg instellen en spinnen, terwijl je aan de linkerkant je saldo en winst ziet. De versie hierboven heeft geen autoplay knop, maar bij online casino’s vind je dit gelukkig wel.

Lucky Dragons

Bonussen

De scatters komen voorbij in de vorm van de Boeddha, deze moet je 3 keer zien te rollen om in de free spins modus terecht te komen. De scatters komen alleen voorbij op rol 2, 3 en 4 en geven recht op 6 free spins.

Free Spins
Tijdens de free spins ronde wordt met speciale rollen gespeeld, welke meer kans geven op hoge prijzen. Er wordt voor elke spin een wild aan rol 2, 3 of 4 toegevoegd, welke blijven staan tot het einde van de gratis spins. Elke boeddha scatter die je tijdens de free spins draait is goed voor 1 extra gratis spin. In combinatie met de wilds, die rolvullend kunnen zijn, zijn er erg hoge winsten te behalen in de free spins!

Ons oordeel over de Lucky Dragons slot

Hoewel deze gokkast op het eerste oog alle clichés van China afvinkt, is het alsnog een prima spel. Lucky Dragons is een bijzonder vermakelijke kast door het grote aantal gratis spins wat je kunt verdienen in de bonusronde. Dit maakt het spel erg spannend en belonend!

Probeer de Lucky Dragons gokkast hierboven eens uit en maak zelf jacht op de Boeddha scatters! Je zult zien dat dit spel je aandacht lang vast weet te houden.