Contacteer Ons

Slots

Lucha Maniacs

 

Yggdrasil gaat met deze slotmachine op reis naar Mexico. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is €125, wat goed is voor een maximale winst van 12.000 coins. Lucha Maniacs wordt gespeeld met 20 winlijnen en heeft een RTP van 96.1% en een medium volatiliteit. We zien veel wilds en een bonusronde welke vrijgespeeld wordt door scatters.

Hoe ziet de Lucha Maniacs Gokkast eruit?

Het spel van Yggdrasil vertelt het verhaal over 4 luchadores, welke aan het vechten zijn voor een contract bij de grote namen. Dit wordt allemaal duidelijk nadat je de intro hebt gekeken en naarmate je het spel langer speelt.

Uiterlijk
De achtergrond van het spel laat een achterbuurt zien, waarin alles van hout gemaakt is en de omgeving er vervallen uitziet. We zien de 4 luchadores op de rollen van de slotmachine en horen het publiek op de achtergrond. De karakters zijn duidelijk van kleur en laten goed zien dat het om een lucha libre wedstrijd gaat. De wild is een gouden riem en de scatter is een luxe worstelring. Meer over de scatter later. 

Muziek
De muziek is aan het begin erg rustig, maar we weten zeker dat Yggdrasil dit expres zo gemaakt heeft. Hoe verder je in het spel komt, hoe luxer de arena’s worden en hoe opzwepender de muziek wordt. We horen een typisch Mexicaans deuntje, welke gespeeld zou kunnen worden door een Mariachi band. Zodra je in de grotere arena’s terecht komt, merk je dat de mariachi ook sneller spelen. Een leuk detail!

Geluidseffecten
De geluidseffecten van het spel zijn helemaal in stijl van het thema en mogen hier en daar zelfs wat minder. We kunnen ook concluderen dat zowel de muziek en het geluid van hoge audiokwaliteit zijn, waardoor het fijn is om te luisteren.

Hoe wordt de Lucha Maniacs slot gespeeld?

Lucha Maniacs wordt gespeeld met 20 winlijnen die vanaf de linkerkant van het scherm worden berekend. Je wordt hierbij geholpen door de wilds en het valt ons op dat deze veelvuldig voorkomen. Het hoogste doel is natuurlijk het behalen voor de bonusronde. Niet alleen voor de coins, maar ook voor de verdere voortgang van het spel. Jij wil niet alleen verder, maar de Luchadores willen ook hogerop komen. 

Iconen
De waarde van de iconen hangt af van de achtergrondkleur van de karaktericonen. De rode en roze luchadores hebben de hoogste waarde, gevolgd door de groene en blauwe luchadores. Daarnaast zien we de harten, schoppen, klaver en ruiten, welke overigens ook goed in het thema passen.

Besturing
De layout van de slot is simpel en is ook mooi in de achtergrond van de het spel verwerkt. In het midden zien we de spinknop en de autospin knop, met daarnaast de golden bet knop. Deze laat je 5 coins extra betalen, maar geeft je daardoor recht op 1 extra feature in de free spins ronde.

lucha maniacs

Bonussen

De bonusronde is waar het allemaal om draait in de Lucha Maniacs slot en we kunnen zien dat Yggdrasil daar ook goed zijn best op heeft gedaan. De bonusronde geeft namelijk recht op verschillende features, welke allemaal hun eigen regels kennen. Als je 2 scatters draait, heb je door middel van een kleine minigame nog kans om alsnog in de bonusronde te komen, maar kan je ook alleen een aantal coins winnen.

  •  3 Scatters: 7 Free Spins + 3 features
  • 4 Scatters: 15 Free Spins + 3 features
  • 5 Scatters: 30 Free Spins + 3 features

Free Spins Features

Aan het begin van de free spins ronde mag je dus 3 features kiezen uit de lijst hieronder. Als je de free spins hebt vrijgespeeld met de golden bet, mag je zelfs 4 features uit de lijst kiezen. De features zijn als volgt:

  • Elke spin worden er 1 of 2 wilds willekeurig toegevoegd
  • Kans op +2 of +4 extra gratis spins
  • Sticky wilds op de middelste positie van rol 2, 3 of 4
  • 2 Iconen met hoge waarde worden 1 icoon, waardoor hun uitbetaling hoger wordt
  • 1 Icoon met hoge waarde verandert in een wild
  • 1 Icoon met hoge waarde is ‘stacked' op de rollen
  • 1 Icoon met hoge waarde krijgt een 3x multiplier

Als je tijdens de free spins rondes extra scatters weet te draaien, krijg je extra gratis spins toegekend en mag je nog meer features uitkiezen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe het kiezen van meer features de prijzen heel hoog laten oplopen!

Onze mening over de Lucha Maniacs slot

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wij zijn groot fan van de Lucha Maniacs gokkast! We hebben hier heel wat tijd mee doorgebracht en net als elke titel van Yggdrasil, heeft deze slotmachine letterlijk alles wat een goed spel goed maakt. Denk hierbij aan de graphics, het geluid en speelbaarheid, maar voor een slotmachine is uitbetaling natuurlijk ook belangrijk. Op geen enkel punt valt iets op of aan te merken. Om deze reden raden we het spel dan ook aan om eens te proberen.