Contacteer Ons

Slots

Long Pao

Dat NetEnt originele kasten probeert te produceren is een keihard feit. Deze kast heeft 5 rollen, 25 winlijnen en een RTP van 96.96%. De minimale inleg is €0,25 en de maximale inleg is €250, met een maximale uitbetaling op de grootste inleg van €750.000. 

We kunnen naast de sticky win optie ook free spins winnen, scatters rollen en wild iconen tegenkomen om onze inleg nog meer te verhogen.

Hoe ziet Long Pao eruit?

Bij het zien van deze kast, ging ons hart even sneller kloppen, want we zijn enorme strip en comic fans. De iconen van de kast zijn getekend in deze tekenstijl gemixt met manga en dat maakt bij ons al heel veel goed. 

Uiterlijk
De paarse achtergrond met wat bruine tinten, lijkt in een dojo te zijn. De kast zelf is opgebouwd uit blokken die heel de rol groot zijn, waardoor er gewoon rijen plaatjes te zien zijn als een stripboek. Mooi detail al zeggen we het zelf. 

Muziek en geluid
De muziek is wat je van een Aziatische kast kunt verwachten en klinkt typisch Chinees. Met weinig geluidseffecten in de kast, is er niet veel te horen tot je winlijnen gaat scoren. Dan leeft de kast een beetje op, maar spectaculair wordt het nooit.

Hoe speel je Long Pao?

Laten we eerst naar de layout kijken. Deze is voor NetEnt redelijk standaard en te vinden in het gros van hun kasten. Van rechts naar links vinden we het saldo, de muntwaarde, de MaxBet en de spinknop. Daarnaast zien we de autoplay met instellingsmenu, het betlevel en een dispay met de inleghoogte. Onder de machine, vinden we een zwart vak wat de bijbehorende waardes weergeeft in euro’s. 

Symbolen en Sticky Win
De symbolen zijn een krijger, een prins, een prinses, een magiër, een zwaard en de A, K, Q en J. Wanneer je een van deze symbolen rolt in combinatie van minimaal 3, dan keert Long Pao niet meteen uit, maar kijkt met een re-rol of er nog meer van hetzelfde icoon bij komen. Dit blijft re-rollen tot het icoon niet meer gedraaid wordt. Dan wordt alles opgeteld en komt de uiteindelijke winst eruit. Dit noemen ze de “Sticky Win” functie.

long pao

Bonussen

Long Pao is uniek in zijn uitkering van prijzen, maar relatief standaard in de scatters en wilds. De wild wordt het icoon waar een combinatie mee gevonden wordt, ongeacht hoeveel je er rolt. De scatter daarentegen geeft je free spins, maar wel pas bij 5 of meer. Bij 5 krijg je 10 free spins en het maximum van 30 free spins, wordt gehaald bij 9 tot 15 scatters op de rollen.

Voordeel is wel, dat alle winsten in de free spin modus wel een 3x multiplier hebben. Het levert dus wel beduidend meer op dan de standaard modus.

Ons oordeel over Long Pao

Ondanks dat de tekenstijl in combinatie met de manier van winnen een erg aangenaam extraatje is, heeft deze kast ons niet heel lang kunnen boeien. Dit komt mede door het hoge aantal scatters wat je moet halen om iets extra’s te kunnen winnen. Als dit vanaf 3 was in plaats van 5, dan had deze kast ons zeker wat langer vastgehouden. Al met al hebben we een leuke tijd gehad, maar helaas niet zo lang als we hadden gehoopt.