Contacteer Ons

Slots

Lock it Link Nightlife

 

WMS heeft met Lock it Link Nightlife een kast in de stijl van Vegas uitgebracht. Het thema is dus letterlijk de stad Las Vegas, niet de alom bekende populaire bezigheden van de stad. De kast heeft een RTP van 96.02% en 50 winlijnen op 5 rollen van 3 iconen. De gokkast kenmerkt zich doordat hij uit de Lock it Link serie komt, waardoor hij extra features heeft. De inleg bedraagt tussen de €0.50 en €45 en de maximale jackpot die er gewonnen kan worden is €225.000, wat een van de grotere is uit deze serie van WMS.

Hoe ziet Lock it Link Nightlife eruit?

De machine heeft een achtergrond uit het nachtleven van de jaren ‘80 of ‘90, met de look en feel van een hedendaagse skyline. Dit zet meteen de toon van de game, want alle iconen van de game zijn wel uit het heden getrokken. De kast is hardblauw, wat de Nightlife van de kast moet uitbeelden. Dit geeft een rustige sfeer, welke ondersteund wordt door de rustgevende muziek van de machine. De combinatie van het visuele aspect en de muziek werkt erg goed voor Lock it Link Nightlife. 

De iconen van dit spel hebben allemaal met luxe te maken, een playboy, sportauto, dure tas, champagne en een boot, met de bekende tekens A, J, K en Q en allemaal hebben ze verschillende waardes uiteraard.

Hoe speel je Lock it Link Nightlife?

WMS gokkasten zijn altijd makkelijk in gebruik en hebben meer dan genoeg uitleg bijgeleverd om helemaal up to date te beginnen met spinnen. De spinknop zit in het midden, met aan de rechterkant de inzetlijn van €0.50 tot €45.00. Aan de linkerkant van de spinknop, vinden we de autospin en de uitleg en daarmee hebben we alle knoppen benoemd.

De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk dezelfde iconen op een bepaalde winlijn te krijgen om zoveel mogelijk geld ervan te kunnen winnen. Deze worden ondersteund door speciale winharten, wilds en scatters voor free spins. De jackpots van de game gaan van mini (€1800,-) tot super (€225.000,-) en kunnen bereikt worden via de gratis spins modus, waarover later meer. 

Daarnaast bevat de machine ook jokers, welke de inleg verdubbelt op de winlijn als hij tevoorschijn komt. Zelfs met een lage inleg, valt er dus meer dan genoeg te winnen met deze slotmachine.

lock it link nightlife

Bonussen

Er zitten een hele berg bonussen in deze gokkast verstopt. De Joker (het munt-symbool) is ook meteen de wild op deze gokkast, waarin de skyline fungeert als scatter. De wild en de scatter vallen alleen op rol 2, 3 en 4 en geven buiten 5x je inleg ook de kans om free spins te winnen of rollen te bevriezen. Als je de mogelijkheid pakt om rollen een ronde vast te houden, is het hart het enige icoon wat telt in de winlijnen. Voor de hele grote prijzen dient het hart het hele scherm te vullen. 

Tijdens de free spins kan een hart symbool willekeurig in een gouden hart veranderen. Wanneer dit gebeurt krijg je de bijbehorende mini, klein, groot of super-jackpot!

Wat vinden wij van Lock it Link Nightlife

Nooit gedacht dat we dit zouden zeggen, maar door de vele winkansen is dit niet een van de makkelijkste kasten om te spelen. Hij ziet er echter wel aantrekkelijk uit en de muziek is gedurende onze sessies niet gaan vervelen. We kunnen ons er dan ook alles bij voorstellen dat als je deze kast beheerst en weet hoe je deze 100% goed moet spelen, je er ook heel veel uit kunt halen. Deze kast krijgt van ons daarom dus ook een dikke 7.