Contacteer Ons

Bonussen

Claim €100 LiveScore Bet Bonus

LiveScore Bet

Na lang wachten is het eindelijk zover: LiveScore Bet Nederland opent begin 2022 haar virtuele deuren! Om hun toetreding tot de Nederlandse markt te vieren is er een LiveScore Bet bonus in het leven geroepen. Het bedrijf dat bekend is geworden met het aanbieden van hun live score service voor sportwedstrijden is sinds kort ook een online bookmaker. LiveScore Bet is al langere tijd actief in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en heeft in oktober een vergunning gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Wij kunnen niet wachten tot deze bookmaker haar services in Nederland aanbiedt en zullen graag gebruik maken van de bonus.

Hoe claim ik de LiveScore Bet bonus?

De LiveScore Bet bonus voor nieuwe spelers bedraagt maar liefst €100 aan gratis weddenschappen. De bonus is eenvoudig te claimen via de onderstaande stappen.

Stap 1. Ga naar de website van LiveScore Bet

Stap 2. Vul de benodigde gegevens in op het formulier op de website. Je hoeft alleen maar je voor- en achternaam en je e-mailadres in te vullen om mee te doen.

LiveScore Bet Bonus

Stap 3. Check je e-mail voor een bericht van LiveScore Bet.

Wanneer LiveScore Bet echt van start gaat op de Nederlandse markt zal je een e-mail ontvangen met daarin verdere instructies voor het verkrijgen van de bonus.

LiveScore Bet Bonusvoorwaarden

Zoals we bij elke bonus en elke bookmaker benadrukken is het belangrijk om de bonusvoorwaarden goed door te lezen. De bonusvoorwaarden van LiveScore Bet lijken erg gunstig, omdat je slechts €1 hoeft te storten om €100 aan gratis weddenschappen te ontvangen. We hebben daarnaast de belangrijkste voorwaarden hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • De bonus is alleen beschikbaar voor mensen vanaf 25 jaar. Dit is bij wet vastgelegd.
  • De bonus is alleen beschikbaar mensen die in Nederland geregistreerd staan en daar ook verblijven
  • Om de bonus te krijgen moet je een storting van minimaal €1 maken
  • Claim de bonus voor 31 december 2021 om 23.59 uur.
  • De bonus moet binnen 30 dagen nadat ze op je account staan zijn gebruikt
  • De gratis bet tokens mogen alleen één voor één worden gebruikt
  • De bonus bet tokens mogen alleen bij winstkansen van 1/100 of groter worden ingezet

Bovenstaande regels zijn de belangrijkste voorwaarden voor het ontvangen van de LiveScore Bet bonus. De complete bonusvoorwaarden kan je vinden op de website van LiveScore Bet. We raden je altijd met klem aan om de volledige voorwaarden door te lezen voordat je gebruik maakt van de bonus. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan.

Claim je bonus nu het nog kan, voor 31 December 2021.

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.