Contacteer Ons

Kennis

Wat is Live Voetbal Gokken?

Live voetbal gokken

Live voetbal gokken is enkele jaren geleden geïntroduceerd door online wedden sites zoals Bet365. Aanvankelijk dachten veel mensen dat het misschien een tijdje interessant zou zijn, maar dat de nieuwigheid er snel af zou zijn. Het tegendeel was waar: Live wedden was vanaf het begin een enorm succes en is sindsdien steeds populairder geworden.

Populariteit van live voetbal gokken

Je kan inmiddels wel stellen dat voor veel sportliefhebbers live wedden de standaard manier van wedden op sport geworden. Dit komt gedeeltelijk omdat het zo opwindend is en het potentieel heeft om zeer winstgevend te zijn met de juiste aanpak. Met name voetballiefhebbers maken veel gebruik van live voetbal gokken. In dit artikel lees je onder andere waar je in Nederland het beste kan live gokken op voetbal.

De meeste online bookmakers bieden live gokken voetbal aan voor de overgrote meerderheid van de professionele voetbalwedstrijden. Vaak ook zelfs voor de wedstrijden in kleinere competities. Er is echter meestal een groter aantal inzet opties voor de populairdere competities in Europa zoals de Premier League, Bundesliga, La Liga en de Serie A. Je kan natuurlijk ook live voetbal gokken op wedstrijden in de Eredivisie

Beste bookmakers voor live voetbal wedden

In Nederland biedt bijna elke online bookmaker wel live voetbal weddenschappen aan. Maar er zijn twee bookmakers die we hier even kort willen toelichten, aangezien zij echt uitblinken in live weddenschappen. 

BetCity
Allereerst BetCity online waarbij je snel op de gebruiksvriendelijke website in het sportsbook gedeelte live kan inzetten op iedere voetbalwedstrijd. BetCity biedt uitstekende odds aan op Eredivisiewedstrijden.

Bet365
Daarnaast biedt Bet365 ook veel interessante live voetbal weddenschappen aan. Ook Bet365 blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid, net als BetCity. Je zult zien dat je bij Bet365 vaak net iets betere odds voor live internationale voetbalweddenschappen kan vinden.

Live voetbal gokken met live stream

Mocht je het helemaal spannend willen maken dan kan je bij zowel BetCity en Bet365 zelfs live voetbalwedstrijden bekijken via de live stream! Dit is helemaal ideaal want je kan per minuut de weddenschappen bijhouden terwijl je de wedstrijd geheel gratis bekijkt. Je kan zo je beslissingen voor live voetbal gokken baseren op datgene wat je in de wedstrijd ziet. 

Voorwaarden voor live streams kijken
Het enige wat je hoeft te doen om gebruik te kunnen maken van de live stream bij BetCity is een account aanmaken en inloggen. Voor de Bet365 live stream is de vereiste dat je geld op je account hebt staan of binnen de laatste 24 uur een weddenschap hebt geplaatst

Voor- en nadelen

Nu je weet waar je het beste live kan wedden op voetbal, geven we je tot slot nog enkele voor – en nadelen van live voetbal gokken. 

Voordelen:

  • Extra kansen om in te zetten
  • Bredere selectie van weddenschappen tijdens de wedstrijd
  • Meer informatie beschikbaar om de juiste weddenschap te plaatsen

Nadelen:

  • Quoteringen veranderen razendsnel dus constante focus is noodzakelijk
  • Live odds kunnen misleidend zijn 
  • Emoties tijdens de wedstrijd kunnen resulteren in slechte beslissingen

Conclusie

Live voetbal gokken is enorm populair. Zeker in combinatie met een live stream kan het zeker lucratief zijn om live in te zetten op een voetbalwedstrijd. Er zijn immers meer mogelijkheden en soms zelfs ook aantrekkelijkere weddenschappen beschikbaar. 

Zorg er wel voor dat je altijd je huiswerk blijft doen om de juiste beslissingen te maken en laat je niet misleiden. Alleen dan zorg je ervoor dat live voetbal gokken een waardevolle toevoeging kan zijn voor jou als voetballiefhebber.