Contacteer Ons

Slots

Lil Devil

Lil Devil van Big Time Gaming is een slot die 6 rollen telt met elk 4 iconen. De gokkast heeft een extreem hoge volatiliteit op een RTP van maximaal 96,43%. De minimale inleg van de machine is €0,10 en de maximale inleg bedraagt €20, waar een maximale winst van 50.000x de inleg mee te winnen is. Lil Devil beschikt over wilds, angel wilds, en verschillende soorten free spins.

Hoe ziet Lil Devil slot eruit?

Op de achtergrond zien we een stukje platteland, met een vreemde oranje gloed erachter, alsof de apocalypse op elk moment gaat beginnen. Het huisje ervoor en de papaver planten onder het spel zien er ook een beetje duister uit. De sfeer is gezet, en die is donker. Heerlijk om zo’n soort thema een keer terug te zien in een gokkast.

Uiterlijk
De kast zelf is standaard grijs en vrij klein ten opzichte van de grootte van het scherm. De kast is verdeeld in 3 secties van elk 2 rollen van 4 iconen, wat een totaal van 6 rollen geeft. De iconen zijn vak vullend en in een leuke stijl getekend. De achtergrond van de vakken heeft dezelfde geel/oranje gloed als de achtergrond van de gokkast.

Muziek en geluid
De muziek maakt het af. Die is er namelijk niet en is meer een donker, onheilspellend gevoel in de vorm van geluid. Het geluid wat je zou kunnen verwachten bij een naderende apocalyps. De geluiden van het spel zelf zijn minimaal maar wel volop aanwezig. Helaas zijn de geluiden niet echt om over naar huis te schrijven.

Hoe wordt Lil Devil slot gespeeld?

De sfeer is gezet, tijd om eens een spin te wagen. Het doel van het spel is om winlijnen scoren en met de extreem hoge volatiliteit is het ongeveer 1x in de 3 spins raak. De bedoeling is om de scatter huisjes te draaien, zodat je in een behoorlijk unieke free spins ronde terecht komt… Meer daarover in het volgende hoofdstuk. 

Besturing
De layout van de kast is relatief gelijk aan andere kasten van BTG, van rechts naar links de spin knop, de autospin knop, de instellingen en de inleg selector. 

Iconen
De iconen van de kast zijn van aflopende waarde, het paarse hart, de rode schorpioen, de blauwe salamander en de groene krokodil. De  standaard iconen uit een kaartspel zijn ook weer aanwezig in de vorm van de A, K, Q, J, 10 en 9.

lil devil

Bonussen van de Lil Devil slotmachine

Zodra er 3 of meer scatters tevoorschijn komen, vliegt het huis in brand, begint het te waaien en begint er een COMPLETE muziektrack te draaien, die bijzonder goed past bij de kast. Je krijgt een keuze voor de engel en de duivel. 

Be my Angel Free Spins
Als je voor de engel kiest worden er 7 free spins toegekend. In deze free spins modus blijft één symbool als sticky wild op rol 2 tot 5 staan. Als je 4 sticky wilds draait worden er nog eens 3 extra gratis spins toegekend. De grote bonus in deze ronde krijg je door de zogenaamde Angel Wild. Deze krijg je als je 4 wilds in op rol 3 of 4 draait en hij heeft een multiplier van 4x. De multiplier wordt echter elke spin met 2 verhoogt tot maximaal 12x. Zo kan je dus extreem hoge winsten scoren!

Dynamite Lover Free Spins
Als je voor de duivel kiest krijg je 12 free spins, maar zijn de bonussen wat minder. Je krijgt in deze bonusronde namelijk dynamite wilds op rol 3 en 4. Deze ontploffen en nemen de iconen om hen heen mee, terwijl ze ook nog een multiplier hebben. Ook in deze ronde kunnen de winsten dus snel oplopen.

Heartstopper Enhanced Free Spins
Als je maar 2 scatters rolt laat Lil Devil slot je ook niet in de kou staan. Je krijgt dan een hart aan de zijkant van de gokkast, als je daar 40 van verzameld hebt kom je in de zogenaamde Heartstopper Enhanced Free Spins modus.

Ons oordeel over de Lil Devil slot

Deze kast is oprecht leuk om te spelen, al is het maar om de track in de free spins modus een keer te horen. Hier moet je echter wel wat voor doen, want je krijgt hem niet zomaar. Prijzen genoeg, maar de free spins ronde is niet eenvoudig te bereiken.

Het thema is helemaal geweldig en we hebben de Lil Devil slot dan ook een flinke tijd gespeeld. Vooral de keuze tussen de engel en de duivel maken het totaalplaatje van de apocalyps helemaal af.  We zouden deze kast ten harte aan iedereen aanraden!