Contacteer Ons

Slots

Legacy of Dead

 

Deze slotmachine uit de Dead serie is al een tijdje op de markt. Legacy of Dead van Play ‘N Go heeft een Egyptisch tintje, met een RTP van 96.58%, middel volatiliteit en 10 winlijnen. De minimale en maximale inleg is respectievelijk €0,01 en €100, met een maximale uitbetaling van 5000x je inleg. De kast kent geen jackpot, maar wel wilds en een free spins modus.

Hoe ziet Legacy of Dead eruit?

Op de achtergrond zien we een actieve tempel uit het oude Egypte. Dit geeft ons het idee dat we ons in de oudheid bevinden. De vlammen zijn aan en zijn rustig geanimeerd, zonder dat ze aandacht wegtrekken van het spel zelf. 

Uiterlijk
Het spel zelf speelt zich af in een soort minitempel. De 5 rollen met elk 3 iconen hebben allemaal een egyptisch tintje, met uitzondering van de Egyptisch aangeklede letters uit het bekende kaartspel. 

Muziek en geluid
De muziek is niet geheel onverwacht Egyptisch en doorlopend, waarbij je bij ons al een streepje voor hebt op de concurrenten. De geluidseffecten zijn ook helemaal in thema voor zover dat kan, dus hier valt ook niks op aan te merken. 

Van de muziek mag gezegd worden dat deze zich regelmatig herhaalt, maar dit gebeurt niet altijd op een logisch moment. Dit zorgt ervoor dat je niet precies kan vertellen waar de muziek opnieuw start en dus altijd redelijk “fris” blijft. Dit is een goede zet geweest van de mensen van Play ’N Go.

Hoe wordt Legacy of Dead slot gespeeld?

De kast heeft 10 winlijnen, welke vanaf de linkerkant berekend worden. De wild vervangt net als in elk ander spel een icoon, maar heeft ook een extra functie. Als je er 3 van op het scherm hebt, krijg je een aantal free spins. De wild is in feite dus ook de scatter. 

Besturing
De layout van de slotmachine is van rechts naar links de autospin, de spinknop, de lijnen selector, de coinselector en de waarde van de coinselector. Aan de meest linkerkant vinden we nog de uitleg van het spel en schuin linksonder de informatieknop, vinden we in de zwarte lijn nog een aantal instellingen zoals geluid, speelsnelheid, etc. 

Iconen
De iconen zijn in aflopende waarde de wild/scatter, de farao, anubis, de mummie en de vogel, waarna de letters A, K, Q, J en de 10 komen.

Legacy of Dead

Bonussen

Zoals gezegd spelen de wilds in Legacy of Dead ook de rol van scatters. Wanneer je drie of meer wilds op het scherm tevoorschijn krijgt wordt de free spins modus namelijk geactiveerd.

Free Spins
Aan het begin van de free spins modus wordt een willekeurig symbool ‘expanded’ om je tijdens de free spins hogere winsten te laten winnen. Als je dit expanding symbool weet te retriggeren kan dit zelfs oplopen naar 9 expanding iconen. Op deze manier zijn er flink wat grote prijzen binnen te harken en blijft het spel ook ruime tijd leuk om te spelen.

Ons oordeel over Legacy of Dead slot

Legacy of Dead is een solide spel wat zeker niet saai of standaard te noemen is maar ook niet uitblinkt. Het audiovisuele gedeelte is tot in de puntjes verzorgd door Play ‘N Go en het standaardspel ziet er vanaf het begin af aan aantrekkelijk uit. De bonusronde was voor ons redelijk moeilijk om in te komen, maar was het wachten meer dan waard. Al met al kunnen we Legacy of Dead slot aanrader aan de liefhebber van eenvoudige, goedverzorgde spellen en mensen die van de Egyptische mythologie houden.