Contacteer Ons

Voorspellingen

Lazio vs Feyenoord Voorspelling – Europa League 2022

Lazio vs Feyenoord Voorspelling Europa League 2022
Lazio vs Feyenoord Voorspelling – Europa League Groepsfase
Aftrap: Donderdag 8 September, 21.00 uur – Olympisch Stadion, Rome

Lazio vs Feyenoord Voorspelling

Feyenoord staat aan de vooravond van een nieuw Europees seizoen. Daar waar de Rotterdammers vorig jaar het tot de finale van de Conference League wisten te schoppen, mogen ze het komend seizoen in de Europa League proberen. Voor de eerste groepswedstrijd gaat Feyenoord op bezoek bij Lazio op 8 september. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is de eerste keer dat beide ploegen elkaar treffen. Feyenoord is het seizoen sterk begonnen en staat op de 2e plaats achter Ajax. Lazio eindigde vorig jaar als vijfde in Italië en is dit seizoen wisselvallig begonnen. 

Lukt het Feyenoord om de goede reeks in Europa van vorig jaar door te zetten? Lees hieronder alles over het laatste nieuws, de vorm van beide teams en onze Lazio vs Feyenoord voorspelling.

Lazio teamnieuws

Lazio staat op dit moment op de 8e plaats in de Serie A. De ploeg van Maurizio Sarri wist 8 punten te pakken uit de eerste 5 wedstrijden van het seizoen. Afgelopen weekend werd er thuis verloren van Napoli.

Twee weken eerder werd Inter Milaan opzij gezet met 3-1. De Romeinen zijn dus op zoek naar stabiliteit. 

Lazio wist zich dit seizoen te versterken met onder andere Luís Maximiano, Antônio, Zaccagni en Casale. Over het algemeen geen bekende namen, maar in totaal werd ruim 40 miljoen euro uitgegeven om de selectie te versterken.

Daar stond overigens het vertrek van sterspeler Joaquín Correa naar Inter Milaan tegenover. 

Lazio kan donderdag over een geheel fitte selectie beschikken tegen Feyenoord.

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord kan terugkijken op een succesvol Europees seizoen in de Conference League. De andere ploeg uit Rome, AS Roma, was helaas te sterk voor de Rotterdammers in de finale. 

Feyenoord is het seizoen in Nederland goed begonnen. Er werd afgelopen week zelfs een achterstand van 2-0 omgebogen in een 3-4 overwinning bij Go Ahead Eagles. 

Tegen Lazio kan coach Arne Slot geen beroep doen op Pedersen. Hij liep afgelopen weekend een knieblessure op. Geertruida kampt met koorts dus zal hoogstwaarschijnlijk de jongeling Banita op de rechtsback positie starten.

Onderlinge resultaten

Lazio en Feyenoord speelden nog niet eerder tegen elkaar in Europees verband of vriendschappelijk. Er zijn dan ook geen statistieken uit het verleden beschikbaar voor Lazio vs Feyenoord.

Voorspelling Lazio vs Feyenoord

Feyenoord heeft afgelopen seizoen veel lof geoogst in Europa. Ook dit seizoen heeft de ploeg van Arne Slot laten zien over enorm veel kwaliteit te beschikken. De ploeg scoort veel en oogt stabiel in de verdediging. 

Lazio heeft tegen Internazionale enkele weken geleden bewezen dat ze over een zeer goede ploeg beschikken. Ook tegen Napoli kwamen de Romeinen al na 4 minuten op voorsprong. De ploeg heeft niet veel kansen nodig en laat maar al te graag het balbezit over aan de tegenstander. 

Wij verwachten dat Feyenoord de wedstrijd mag domineren van Lazio. De Italianen zullen loeren op de counter. Uiteindelijk zullen beide teams aan elkaar gewaagd zijn zonder al te veel te scoren en een gelijkspel is dan ook het meest logische resultaat.

Wedtips

De wedtips voor Lazio vs Feyenoord zijn deze keer afkomstig van Circus Nederland. Via onderstaande knop maak je eenvoudig een account aan bij de online bookmaker.

🏆 Eindresultaat: Gelijkspel (3.80)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.64)