Contacteer Ons

Slots

Lakes Five

Lakes Five van Elk Studios is een slotmachine met 5 rollen met elk 5 iconen, een middelhoge volatiliteit een RTP van 96.30%. De minimale inleg van de slot is €0,20 en de maximale inleg bedraagt €100. Je kunt maximaal 2160x je inleg winnen, op een totaal van 178 winlijnen.

Hoe ziet Lakes Five slot eruit?

Voordat we een review starten kijken we altijd eerst even wie de uitgever is van het te reviewen spel. Bij Elk Studios gaan we altijd wat meer glimlachen, omdat deze heren en dames hun vak zeer goed verstaan op visueel en audio technisch vlak. Zo ook bij dit spel. 

Uiterlijk
Lakes Five is getekend in een retro cartoonstijl die ons doet denken aan de jaren ‘70, en de looks onderbouwen dit gegeven. We zien op de achtergrond een toren, welke waarschijnlijk van de opdrachtgever is. Het is nacht en tijd voor de Five om een heist te plegen, om de arme aap te redden uit mr. Romano’s toren. 

De voorgrond bestaat voor het grootste gedeelte uit  het speelvlak en uit iconen van de “Five”, met wat losse iconen erbij. De iconen hebben allemaal hun eigen kleur en stijl, zo is de goudvis geel, heeft de aap een wat rode tint enzovoorts. 

Muziek en geluid
De muziek is precies wat we van deze uitgever verwachten. Zeer goed. Zelfs zo goed dat Jamiroquai hier wel iets mee zou kunnen en dit laat zien dat Elk weet wat ze doen. De geluidseffecten zijn ook van hoge kwaliteit en passen helemaal bij het spel.

Hoe wordt Lakes Five slot gespeeld?

Net als in elke videoslot, is het de bedoeling om winlijnen te scoren van links naar rechts op aaneengesloten rollen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want tijdens het spelen is de bonusronde bijna vaker gevallen dan de winlijnen. We hebben meerdere malen het spel opnieuw geladen, dus daar ligt het niet aan. 

Doel van het spel
Het idee van het spel is dat er vijf criminelen zijn, die een heist moeten gaan doen voor Mr. Lake, de eland. Dit doe je door de Lake’s Five scatters te draaien, waarna Mr. Lake de bonusgame aankondigt. De bonusgame wordt hieronder verder uitgelegd. 

Besturing
De layout van Lake’s Five is makkelijk. In elke hoek van het scherm staat een icoon. De autospin knop staat  rechtsboven, de spinknop rechtsonder, de inleg linksonder en de opties linksboven. Hiermee zie je dat de studio probeert naar mobiele gebruikers te kijken, want op full screen is deze game op zijn best en werken de knoppen zoals het moet.

Iconen
De iconen van de game zijn in aflopende waarde de goudvis, de papegaai, de aap, de krokodil, de olifant, de vissenkom en de eerste hulp koffer.

Lakes Five (1) (1)

Bonussen

De knallers van deze videoslot zijn te vinden in de free spins Heist minigame. Hier heb je minimaal 3x Mr. Lake voor nodig, die onder de “Lake’s Five” scatter te vinden is. 

Free Spins
Krijg je het voor elkaar om de scatter 3x te pakken te krijgen, ga je naar een ander scherm om een overval te plegen. Hier heb je 3 sleutels op rol 1, 3 en 5. Als je drie sleutels hebt, geven deze verschillende soorten wilds voor de bijbehorende rol, zo heeft rol 1 een walking wild, rol 3 een sticky wild en rol 5 een climbing wild. Kom je op die rollen nog een wild tegen, zal deze als multiplier werken en zijn normale functie als wild blijven houden. Hierdoor kunnen er hele hoge prijzen tevoorschijn komen. 

Als je in de basisgame 2 scatters draait krijg je nog een kans om de derde erbij te krijgen. De scatters worden dan namelijk wilds en zakken elke spin 1 plaats naar beneden. Net zolang  totdat ze uit het beeld zijn, of je de bonusgame hebt gestart.

Wat vinden wij van Lakes Five slot?

Met een uitzondering hier en daar is een slot van Elk Studios altijd wel een aangename ervaring, waarbij deze geen uitzondering is. Het thema  van deze gokkast is helemaal in ons straatje en wij hebben ons dan ook heel goed vermaakt met de Lakes Five slot. De bonusronde valt lekker vaak en er zijn grote prijzen te behalen. Wat ons betreft is dit een van de absolute toppers!