Contacteer Ons

WK 2022

Kroatië vs Marokko Voorspelling – WK Voetbal 2022

Kroatie vs Marokko voorspelling wk 2022 troostfinale
Kroatië vs Marokko Voorspelling – Troostfinale
Aftrap: Zaterdag 17 December, 16.00 uur – Khalifa Internationaal Stadion

Kroatië vs Marokko Voorspelling

Het WK in Qatar zit er alweer bijna op. Na bijna 4 weken voetbal staat aanstaande zaterdag de troostfinale op het programma. Dit WK strijden Kroatië en Marokko voor de 3e plaats. Dit zal de 2e keer worden dat beide landen tegenover elkaar staan dit WK. Ze speelden immers al in de groepsfase tegen elkaar.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zowel Kroatië als Marokko kunnen terugkijken op een uitstekend toernooi. Vooral Marokko, de verrassing van dit WK, heeft geschiedenis geschreven door de halve finale te halen. Aan de andere kant wist Kroatië de favorieten België en Brazilië uit te schakelen. Nu komt het dus aan op aanstaande zaterdag wie er 3e gaat worden dit WK in Qatar.

Kroatië teamnieuws

Het zal waarschijnlijk het laatste WK voor Luka Modric zijn. De sterspeler is alweer 37 jaar en het is dan de verwachting dat hij aanstaande zaterdag zijn laatste WK wedstrijd gaat spelen. 

Kroatië kan terugkijken op een WK met vele hoogtepunten. De groepsfase werd weliswaar begonnen met een 0-0 gelijkspel tegen Marokko, maar vervolgens werd er gewonnen van Canada en België. 

In de achtste finale was Kroatië te sterk voor Japan na penalty’s en in de kwartfinale waren de Kroaten na penalty’s te sterk voor de favoriet Brazilië. 

In de halve finale kon Kroatië geen antwoord vinden op de klasse van Lionel Messi en Argentinië. Ze gingen dan ook kansloos met 3-0 onderuit waardoor ze Luka Modric dus nu voor de 3e plaats gaat strijden. 

Zlatko Dalić kan wederom over een geheel fitte selectie beschikken. Er zijn namelijk geen blessures bekend in de Kroatische selectie.

Marokko teamnieuws

Iedereen is het erover eens dat Marokko de verrassing van het WK was. Met gedisciplineerd verdedigend voetbal lieten de Marokkanen zien dat het Afrikaanse voetbal weer in de lift zit. 

Tegen alle verwachting in wist Marokko het te schoppen tot de halve finale. In de halve finale kon het strijdplan van success coach Walid Regragui direct na 5 minuten al de prullenbak in na de 0-1 van Frankijk. 

Ondanks de achterstand liet Marokko zien dat ze niet alleen kunnen verdedigen. Ze creëerden namelijk enkele goede kansen, maar het geluk ontbrak deze keer helaas voor Marokko.  

In de strijd om de derde plaats aanstaande zaterdag kan coach Hoalid Regragui over een fitte selectie beschikken. 

Nog één keer zal hij zijn spelers zien moeten te motiveren om zo de derde plaats te veroveren ten koste van Kroatië.

Pak 100x je inzet bij BetCity

Ongeacht of je gaat voor winst van Kroatië of Marokko, BetCity heeft een Odds Boost voor je klaar staan!

Nieuwe spelers kunnen namelijk 100x hun inzet winnen bij winst van Kroatië of Marokko. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en jouw favoriet selecteren.

Volg deze stappen voor het claimen van de Odds Boost voor Kroatië vs Marokko.

  • Maak een account via onderstaande knop
  • Claim de Odds Boost in je account
  • Stort minimaal €20

Let op: de Odds Boost is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.

Voorspelling Kroatië vs Marokko

Het is de tweede keer dat Kroatië en Marokko dit WK tegenover elkaar staan. De verwachtingen van de eerste wedstrijd zijn natuurlijk niet te vergelijken met de verwachtingen van de wedstrijd aankomende zaterdag. In de afgelopen 4 weken is er namelijk veel gebeurd. 

In de eerste wedstrijd had Kroatië weliswaar het meeste balbezit, maar het was Marokko dat de meeste kansen wist te creëren. Daarnaast denken wij dat de teleurstelling bij Kroatië veel groter zal zijn na het verlies tegen Argentinië dan het verlies van Marokko op Frankrijk. 

Wij denken dan ook dat Marokko nog één keer alles uit de kast zal halen om een overwinning te behalen tegen Kroatië en zo op de derde plaats van dit WK te eindigen.

Wedtips

De wedtips voor de troostfinale tussen Kroatië vs Marokko zijn afkomstig van BetCity.

🏆 Marokko wint de bronzen medaille (2.12)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.75)

⚽ Totaal aantal doelpunten 1e helft: meer dan 0.5 (1.44)