Contacteer Ons

Voorspellingen

Kroatië vs Canada Voorspelling – WK Voetbal 2022

kroatie vs canada voorspelling wk 2022
Kroatië vs Canada Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Zondag 27 November, 17.00 uur – Khalifa Internationaal Stadion

Kroatië vs Canada Voorspelling

Voor Kroatië staat aanstaande zondag 27 november de 2e wedstrijd van het WK op het programma. De Kroaten spelen dan tegen Canada om een volgende stap te zetten naar de knock-out fase. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Kroaten speelden de eerste wedstrijd toch verrassend met 0-0 gelijk tegen Marokko. Canada aan de andere kant wist het België enorm moeilijk te maken. Helaas voor de Canadezen wisten ze dit niet in goals uit te drukken. 

Kroatië vs Canada zal een open wedstrijd worden waarbij 2 landen alles zullen geven om de volgende ronde te bereiken.

Kroatië teamnieuws

Kroatië wist zich voor het WK te kwalificeren door op de eerste plaats te eindigen in een poule met Rusland, Slowakije, Slovenië en Cyprus. Het is natuurlijk niet de zwaarste groep, maar de Kroaten bewezen tijdens het vorig WK dat ze wel degelijk over een ploeg beschikken die het iedereen moeilijk kan maken. Ze bereikten niet voor niets de finale. 

De sterspeler bij Kroatië is natuurlijk Luka Modric van Real Madrid. Helaas voor hem en heel Kroatië wist hij niet een stempel te drukken op de eerste wedstrijd tegen Marokko. Kroatië kwam überhaupt niet tot scoren en dat mag best als uniek beschouwd worden. 

Tegen Canada kan bondscoach Zlato Dalic beschikken over een geheel fitte selectie. Dat houdt dus in dat Gvardiol van RB Leipzig in de verdediging start en Kovacic van Chelsea op het middenveld te vinden is.

Canada teamnieuws

Canada wist de hele wereld te imponeren met fris, verzorgd en aanvallend voetbal tegen België. De Canadezen wisten meer dan 15 keer op het doel van Courtois te schieten. Ze kregen zelfs een penalty na 9 minuten. Maar keer op keer moest Canada zien hoe Courtois, de keeper van België, zijn doel schoon hield. 

Iedereen kijkt uit naar de tweede wedstrijd van Canada vanwege het aanvallende en frivole voetbal dat ze in de eerste wedstrijd op de mat hebben gelegd. 

Sterspeler Alphonso Davies zal weer van de partij zijn. Hij was twijfelachtig tegen België, maar was toch op tijd hersteld voor de wedstrijd. 

Uitblinker Jonathan David van Lille zal ook weer zijn opwachting op het middenveld maken tegen Kroatië en zal de strijd met Modric moeten aangaan.

Voorspelling Kroatië vs Canada

Kroatië heeft door resultaten in het verleden op het WK toch een favorietenrol in deze wedstrijd tegen Canada. 

Echter, Canada heeft bewezen over een leuke ploeg te beschikken en wij denken dan ook dat ze tegen Kroatië wel alle kansen zullen benutten. Wij gaan dus voor Canada als uiteindelijke winnaar in deze wedstrijd.

Wedtips

De wedtips voor Kroatie vs Canada zijn afkomstig van BetCity. Je kunt eenvoudig inzetten door een account aan te maken via de link hieronder.

🏆 Winnaar: Canada (3.65)

Totaal aantal doelpunten 1e helft: meer dan 0.5 (1.46)

🥅 Totaal aantal schoten Canada: meer dan 4.5 (2.80)