Contacteer Ons

Voorspellingen

Kroatië vs Brazilië Voorspelling – WK Voetbal 2022

Kroatie vs Brazilie Voorspelling wk 2022 kwartfinale
Kroatië vs Brazilië Voorspelling – Kwartfinale
Aftrap: Vrijdag 9 December, 16.00 uur – Education Citystadion

Kroatië vs Brazilië Voorspelling

Kroatië en Brazilië spelen de eerste kwartfinale van het WK in Qatar.  De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 9 December om 16.00 uur in het Education Citystadion. Later die avond zal de tegenstander bekend zijn, nadat Nederland en Argentinië hebben gespeeld.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Kroaten werden tweede in Groep F en wisten in de spannende achtste finale met Japan af te rekenen. De wedstrijd bleef lange tijd in evenwicht en werd uiteindelijk beslist door middel van penalty's.

Brazilië had het beduidend makkelijker in de achtste finales van het WK. De Seleção overdonderde Zuid-Korea in de eerste helft en ging met maar liefst een 4-0 voorsprong de rust in, uiteindelijk kwam de eindstand op 4-1.

Kroatië teamnieuws

Het Kroatische team dat in 2018 de finale van het WK haalde heeft het op het WK in Qatar weer tot de kwartfinales weten te schoppen. Ze zullen voor hun grootste uitdaging tot nu toe staan, aangezien Brazilië tot de titelfavorieten behoort.

In de achtste finale ging het niet van een leien dakje voor het Kroatië van Luka Modric. De Kroaten kregen net voor rust een doelpunt te verwerken, waardoor ze met een 1-0 achterstand de kleedkamers opzochten.

Ivan Perisic wist er snel na rust 1-1 van te maken, waarna de wedstrijd na verlening met penalty's moest worden beslist. De penaltyserie liep uit op een drama voor Japan: maar liefst 3 van de 4 penalty's werden gemist.

Coach Zlatko Dalić kan over een fitte selectie beschikken en zal alle spelers nodig hebben tegen de sterke Brazilianen.

Brazilië teamnieuws

Het grote nieuws aan de kant van Brazilië was de terugkeer van sterspeler Neymar. Hij raakte in het eerste groepsfaseduel tegen Servië geblesseerd maar was dus op tijd weer fit voor de achtste finales tegen Zuid-Korea.

Neymar wist in zijn eerste duel na zijn blessure meteen te scoren uit een penalty en zette Brazilië daarmee na 13 minuten al op 2-0. De Goddelijke Kanaries wisten zelfs 4 keer te scoren in de eerste helft, door goals van Vinicius Junior, Neymar, Richarlison en Paqueta.

Het spel dat de Brazilianen in de eerste helft op de mat legden was fenomenaal. Na de rust zat de Seleção op rozen en hoefden ze de wedstrijd alleen nog maar uit te spelen.

Bondscoach Tite zal met vertrouwen terugkijken op de wedstrijd tegen Zuid-Korea en zal ook vol vertrouwen het duel met Kroatie tegemoet gaan. We verwachten geen belangrijke veranderingen in zijn opstelling.

Voorspelling Kroatië vs Brazilië

De wedstrijd tussen Kroatië vs Brazilië is ook belangrijk voor Oranje. De winnaar van het duel zal het in de halve finale immers opnemen tegen Nederland of Argentinië.

Gezien het moeizame spel van Kroatië en het vlotte voetbal dat Brazilië heeft laten zien, verwachten we een vrij eenvoudige zege van de Brazilianen.

De wedstrijd zal in de reguliere speeltijd in het voordeel van Brazilië beslist zijn, waarbij we ook een doelpunt van Neymar verwachten. Als Neymar scoort zal hij op gelijke hoge komen te staan met de legendarische Pelé.

Wedtips

De wedtips voor Kroatië vs Brazilië zijn afkomstig van Bet365. De beste bookmaker voor het wedden op voetbal.

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.05)

🏆 Reguliere speeltijd: Brazilië (1.36)

🏆 Eerste Helft/Tweede Helft: Brazilië/Brazilië (2.05)