Contacteer Ons

Voorspellingen

Kroatië vs België Voorspelling – WK Voetbal 2022

kroatie vs belgie voorspelling wk 2022
Kroatië vs België Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Donderdag 1 December, 16.00 uur – Ahmed bin Alistadion

Kroatië vs België Voorspelling

Aanstaande donderdag 1 december spelen Kroatië en België hun laatste groepswedstrijd van het WK. De Kroaten gaan aan de leiding in groep F met 4 punten. De Belgen staan met 3 punten op de derde plaats.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor onze Zuiderburen is het erop of eronder na het verlies tegen Marokko vorige week. Als de Belgen winnen, zijn ze zeker van de volgende ronde. Mochten de Belgen gelijk spelen dan zijn ze afhankelijk van het resultaat tussen Marokko en Canada.

Kroatië heeft aan een gelijkspel voldoende. De verliezend finalist van het WK 4 jaar geleden zal echter willen winnen om de groepswinst op te eisen.

Kroatië teamnieuws

Kroatië heeft zich na het gelijkspel tegen Marokko in de eerste wedstrijd goed hersteld in de tweede wedstrijd tegen Canada. Het werd namelijk maar liefst 4-1 voor de Kroaten, waardoor de uitschakeling van Canada een feit werd. Kramaric was de grote man aan de zijde van Kroatië met 2 goals.

Luka Modric en zijn team zullen aanstaande donderdag minimaal gelijk moeten spelen of winnen om een langer verblijf in Qatar te realiseren. Het is dan ook de verwachting dat coach Zlatko Dalić met zijn sterkste elf zal starten. Er zijn immers geen blessures bekend.

België teamnieuws

De gouden generatie van onze zuiderburen heeft het niet makkelijk tijdens dit WK in Qatar. De eerste wedstrijd tegen Canada werd weliswaar met 1-0 gewonnen, maar Canada was duidelijk de betere ploeg. In de tweede wedstrijd tegen Marokko gingen de Belgen pijnlijk onderuit met 2-0.

Keeper Courtois was duidelijk na de wedstrijd tegen Marokko en wees dan ook naar zijn ploeggenoten om beter voor de dag te komen tegen Kroatië. Doordat Marokko speelt tegen Canada, dat al uitgeschakeld is, zullen de Belgen dus moeten winnen om langer te verblijven in Qatar.

Er zijn geen blessures bekend in de Belgische selectie. De enige speler die niet opgesteld kan worden, is middenvelder Amadou Onana van Everton. Hij ontving zijn tweede gele kaart tegen Marokko en is geschorst tegen Kroatië.

Voorspelling Kroatië vs België

Aanstaande donderdag is het voor België de belangrijkste wedstrijd van de eeuw. Coach Martinez zal zijn spelers moeten motiveren en met een strijdplan moeten komen om de verliezend WK finalist te verslaan.

Kroatië zal aan de andere kant een beroep doen op hun stabiele prestaties van de afgelopen weken.

Daarnaast denken we dat Kroatië vol voor de groepswinst wil gaan zodat ze niet afhankelijk zijn van de wedstrijd tussen Marokko en Canada. Wij denken daarom dat Kroatië zal winnen van België en zo onze Zuiderburen uit zullen schakelen in Qatar.

Wedtips

We hebben de quoteringen voor de wedtips voor Kroatië vs België van Bet365 gehaald. Je kunt een account aanmaken bij deze uitstekende bookmaker via onderstaande knop.

🏆 Winnaar: Kroatië (2.70)

🥅 Kroatië staat voor bij rust (3.25)

🏆 Dubbele kans: Kroatië of gelijkspel (1.50)