Contacteer Ons

Slots

King of Africa

 

Deze slotmachine van WMS heeft 5 rollen, 20 winlijnen en een RTP van 96% wat  goed is voor een jackpot van maximaal €4500. De slotmachine heeft een bonusronde in de vorm van free spins. De minimale inleg is €0,30 en de maximale is €150.

Hoe ziet King of Africa slot eruit?

De achtergrond van de gokkast is een landschap van de bloedhete savanne met een ondergaande zon. We zitten onder een boom te spelen in dit spel. Moet wel, want het is blijkbaar te warm om uit de schaduw te zijn. Het is zo warm, dat de King of Africa (de leeuw dus) nergens te bekennen is in dit spel.

Uiterlijk
Het spel zelf is redelijk rechtdoorzee in vakken verdeeld en heeft een aantal tekeningen als iconen. De iconen zijn de big 5 van de Afrikaanse savanne in een redelijk kinderlijke tekenstijl. Het vreemde is echter dat deze tekenstijl goed werkt met deze kast. 10 Punten voor de lef van WMS.

Muziek en geluid
De muziek wordt geactiveerd door de spinknop en zodra het spinnen voorbij is, stopt de muziek ook. Hier zijn we niet van gecharmeerd. Als je een winlijn hebt gescoord, verandert het toch al te korte riedeltje in een drumloopje. Normaal zouden we dit misschien storend vinden, maar ook dit werkt op een of andere manier met dit spel.

Hoe wordt King of Africa slot gespeeld?

Het is een aardig standaard spel. Je scoort winlijnen van links naar rechts en je hebt wilds en scatters om de extra’s vrij te spelen. De wild vervangt de benodigde iconen om een winlijn te maken. Daarnaast dien je 3 scatters te draaien voor de bonusronde, waar we later op terug komen.

Iconen
De iconen van de kast zijn helemaal in de Afrikaanse stijl met van hoog naar laag de wild, de scatter, de leeuwin, de olifant, de panter, de gazelle , de ketting, de zebra en het schild. 

Besturing
De layout van de kast is standaard, met de inleg selector aan de rechterkant, de spinknop in het midden, de autospin er links naast en het informatiemenu aan de uiterst linkerkant.

King of africa

Bonussen

Er zijn twee interessante dingen aan deze kast en beide zijn ze te vinden in de free spins bonusronde. 

Free spins
Bij het behalen van 3 scatters, kom je in een memory achtig gedeelte, waar je kaartjes mag omdraaien. Afhankelijk van het aantal scatters mag je eenzelfde aantal kaarten omdraaien. Je begint standaard met 8 free spins en achter elk kaartje zit een extra aantal free spins dat bij het totaal wordt opgeteld. De hot hot Penny’s die in deze bonusronde te vinden zijn, geven recht op respins. 

Expanded wilds
Als je eenmaal in de free spins modus zit is er een giraf wild. Deze fungeert als expanded wild en vult een hele rol. Na elke free spin komt de giraf op een andere rol terug. Deze zorgt voor aantrekkelijke prijzen.

Wat vinden wij van King of Africa?

Eerlijk gezegd hadden we de lat niet heel hoog gelegd met de kinderachtige icoontekeningen en het elke keer verdwijnende geluid na elke spin. Dit is een van die zeldzaam goede kasten waarbij dit juist erg goed werkt! 

De bonusronde wordt interessant gemaakt door de expanded wild en het ‘memoryspel’ geeft een extra dimensie aan de free spins. King of Africa is zeker de moeite waard om een keer uit te proberen.