Contacteer Ons

Voorspellingen

Kameroen vs Servië Voorspelling – WK Voetbal 2022

Kameroen vs Servie voorspelling wk 2022
Kameroen vs Servië Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Maandag 28 November, 11.00 uur – Al Janoubstadion

Kameroen vs Servië Voorspelling

Kameroen en Servië spelen hun tweede groepsfase wedstrijd in Poule G op maandag 28 November om 11.00 uur. Beide landen maken zich op voor een belangrijk duel, aangezien ze beide hun openingswedstrijd verloren zagen gaan.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kameroen kwam in hun eerste wedstrijd tegen Zwitserland goed mee en kreeg veel kansen, maar ze moesten uiteindelijk hun meerdere erkennen in Zwitserland met een 1-0 nederlaag.

Het Servische team speelde in de eerste wedstrijd tegen titelfavoriet Brazilië en kreeg twee doelpunten te verwerken, terwijl ze zelf amper kansen wisten te creëren.

Als een van de teams wint is er nog een mogelijkheid om zich te kwalificeren voor de knock-outfase van het WK.

Kameroen teamnieuws

De ploeg uit Kameroen kreeg aan het begin van de tweede helft een doelpunt van Zwitserland om de oren. Doelpuntenmaker Breel Embolo is nota bene geboren in Kameroen en wist dus tegen zijn geboorteland te scoren.

Ex-Ajacied Andre Onana is een van de smaakmakers bij het elftal van Kameroen en heeft ook tegen Zwitserland laten zien dat hij de juiste keuze is onder de lat. Bondscoach Rigobert Song zal Onana tegen Servië dan ook weer in de basisopstelling opnemen.

Hoewel de Kameroenezen over een aantal goede aanvallers beschikken, wisten ze in de eerste wedstrijd maar niet tot scoren te komen. De coach zal wellicht een paar veranderingen maken in de voorhoede om zo het spel open te breken.

Servië teamnieuws

Servië begon het WK 2022 met de loodzware wedstrijd tegen Brazilië. In de eerste helft wisten ze nog knap weerstand te bieden, maar Richarlison opende in de tweede helft de score met tot nu toe het mooiste doelpunt van het WK.

De ploeg van Ajacied Dusan Tadic moest vooral verdedigend voor de dag komen. De Serven kregen maar liefst 10 schoten op doel te verwerken en wisten zelf nog niet eens tot 1 doelpoging te komen.

Dit zal tegen Kameroen anders moeten en daarom verwachten we dat Servië aanvallender voetbal zal spelen. Tadic zal dus uit alle macht proberen om oud-ploeggenoot Onana te passeren en zo de 3 punten mee naar huis te nemen.

Voorspelling Kameroen vs Servië

Kameroen vs Servië belooft een open wedstrijd te worden, waarin beide teams risico's nemen om de 3 punten te pakken. Immers, alleen met een overwinning kan de aansluiting met Brazilië en Zwitserland worden gehouden.

Door de alles of niets mentaliteit verwachten we een spelbeeld dat snel op en neer gaat waardoor veel ruimte op het middenveld ontstaat. Hierdoor zullen er redelijk wat doelpunten vallen.

Servië heeft de beste papieren om er met de overwinning vandoor te gaan en zo nog uitzicht te houden op de knock-outfase.

Wedtips

De quoteringen voor de wedtips voor Kameroen vs Servië zijn afkomstig van Circus. De online bookmaker heeft een welkomstbonus tot maar liefst €250, je claimt hem via de knop hieronder.

🏆 Winnaar: Servië (1.71)

🥅 Aantal doelpunten: over 2.5 (2.07)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.02)