Contacteer Ons

Voorspellingen

Kameroen vs Brazilië Voorspelling – WK Voetbal 2022

Kameroen vs Brazilie voorspelling wk 2022
Kameroen vs Brazilië Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Vrijdag 2 December, 20.00 uur – Lusailstadion

Kameroen vs Brazilië Voorspelling

Kameroen en Brazilië spelen op vrijdag 2 December in de laatste groepsfase wedstrijd van het WK 2022. Waar Brazilië al zeker is van een plaats in de volgende ronde, is het voor Kameroen alleen mogelijk met een klein wonder.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Om de groepsfase te overleven moet de ploeg van André Onana zien te winnen van Brazilië en hopen dat Servië wint van van Zwitserland. Hoewel ze het dus niet meer in eigen hand hebben, zullen ze er wel alles aan doen om de mogelijkheid te grijpen.

Brazilië kan in principe vrijuit spelen tegen Kameroen, aangezien ze zelfs bij verlies nog doorgaan naar de laatste 16.

Kameroen teamnieuws

Kameroen begon het WK met een 1-0 verlies tegen Zwitserland maar revancheerde zich later door met 3-3 gelijk te spelen tegen Servië. Hierdoor staan ze met 1 punt op de derde plaats in Groep G.

Het grote nieuws bij Kameroen was het vervangen van de keeper tegen Servië. Ex-Ajacied André Onana werd om disciplinaire redenen niet opgesteld en moest plaats maken voor Devis Epassy, die doorgaans in Saoedi-Arabië speelt.

Bondscoach Rigobert Song zal zo zijn bedenkingen hebben bij de keeperswissel. Waar Onana in de eerste wedstrijd slechts 1 doelpunt tegen kreeg, moest zijn vervanger maar liefst 3 doelpunten van Servië incasseren.

Het is dan ook afwachten met welke doelman Kameroen aan de start zal verschijnen.

Brazilië teamnieuws

Brazilië wist beide wedstrijden tot nu toe te winnen en gaat daardoor comfortabel aan leiding van Groep G. De eerste wedstrijd werd met 2-0 van Servië gewonnen, waarna de tweede wedstrijd met 1-0 van Zwitserland werd gewonnen.

Het grote nieuws aan Braziliaanse zijde is het uitvallen van sterspeler Neymar in de eerste wedstrijd. De speler van PSG zal zeker tot het einde van de groepsfase niet fit zijn en zal dus ook niet spelen tegen Kameroen.

Bondscoach Tite hoeft zich geen zorgen te maken, aangezien hij veel alternatieven heeft. Zo heeft Richarlison al laten zien dat hij kan scoren en ook Vinicius Junior van Real Madrid heeft veel minuten gemaakt.

Gezien de uitgangspositie van Brazilië verwachten we dat Tite speelminuten zal gunnen aan enkele spelers die we nog niet in actie hebben gezien.

Voorspelling Kameroen vs Brazilië

Hoewel het voor Kameroen theoretisch nog mogelijk is om door te gaan naar de volgende ronde, zal het een hele opgave worden om de Seleção van Tite te verslaan.

Omdat we verwachten dat er een aantal nieuwe spelers worden opgesteld aan de kant van Brazilië denken we dat Kameroen wel een doelpuntje mee kan pakken. Uiteindelijk zal het team van Brazilië toch te sterk zijn en met 3 punten van het veld stappen.

Wedtips

De wedtips voor Kameroen vs Brazilië zijn afkomstig van Circus, de bookmaker met de hoogste welkomstbonus van Nederland.

🏆 Brazilië wint met 1-0 handicap (1.68)

⚽ Richarlison scoort (2.02)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.21)