Contacteer Ons

Slots

Jumbo Stampede

Jumbo Stampede van iSoftbet is een kast met veel wilde dieren, geluiden en spektakel. De minimale inleg van de kast is €0,20 en de maximale inleg bedraagt €20. De kast kent 6 rollen met elk 4 iconen om een van de 4096 (!) winlijnen op te scoren. Jumbo Stampede heeft een RTP van 95.94% en beschikt over scatters en wilds.

Hoe ziet Jumbo Stampede eruit?

Niet geheel onverwacht, speelt Jumbo Stampede zich af op de savannes van Afrika. We zien een mooi contrast tussen de kast en een geelrode zonsondergang, welke we alleen op dergelijke magische plekken nog kunnen ervaren. 

Uiterlijk
De kast zelf is minder kleurrijk, maar is wel duidelijk. De kast heeft 6 rollen met elk 4 iconen erop, met de standaard iconen van alles wat men terug kan vinden aan dieren op de savannes. Helaas zijn de iconen niet van heel hoge kwaliteit en zien ze er niet heel spectaculair uit. 

Muziek en geluid
De muziek is goed geprobeerd, maar niet erg goed gelukt. Men heeft geprobeerd de inheemse muziek na te bootsen, maar er zit meer in die muziek dan een paar trommeltjes en pingeltjes. Het enige spectaculaire aan het geluid is als er een derde scatter gerold moet worden, wat echt als een stampede klinkt. Wij hebben het geluid echter al snel gedempt.

Hoe speel je Jumbo Stampede?

Net als bij elke kast, is het doel van deze kast het scoren van winlijnen van links naar rechts, eventueel met de hulp van de wilds, welke een icoon overnemen of aanvullen waar nodig. De scatter zorgt voor wat meer spanning in de vorm van free spins, maar dat wordt hieronder besproken.

Besturing
De layout van de kast is simpel en functioneel. Aan de rechterkant zien we de inleg selector en een schermpje met je inleg. De spinknop is prominent in het midden geplaatst, met de autospin en informatieknop aan weerszijden. Tot slot zien we een schermpje met de totale inleg aan de linkerkant. 

Iconen
De iconen bestaan uit de olifant, neushoorn, panter, zebra, gazelle, de A, K, Q, J, 10 en de 9. De hoogste puntwaarde is aan de olifant toegekend en de laagste aan de 9.

Jumbo Stampede

Bonussen

Er zijn buiten de free spins geen andere bonussen terug te vinden in Jumbo Stampede. 

Free Spins
De free spins worden gegeven vanaf 3 scatter symbolen en staan garant voor minimaal 8 free spins. Gedurende deze spins, worden de wilds in winlijnen getransformeerd naar x2 of x3 wilds en gedragen zich als 2 of 3 aparte wilds op de rol waar ze verschijnen. 

Daarnaast zullen alle  jumbo symbolen samen met elke wild winnende combinaties maken, ook als ze niet aan elkaar gekoppeld zijn. Dit zorgt voor meer winlijnen en dus grotere prijzen. 

Mochten er nog eens 2, 3, 4, 5, of 6 scatters te voorschijn komen, keren deze nog extra 5, 8, 15, 20 of 50 free spins uit om de voordelen nog verder te vergroten en winkansen te verhogen.

Ons oordeel over Jumbo Stampede

Dit is een typische gokkast die veel beter had gekund, maar toch wel goed in elkaar zit. Over het algemeen is er niets mis met de speelbaarheid van Jumbo Stampede, maar de gokkast mist de echte spanning en motivatie om door te spelen. Hierbij moet wel gezegd worden dat de prijzen in de free spins modus snel hoog kunnen oplopen, wat een groot pluspunt is. De slechte muziek en geluiden maakten dat deze gokkast ons niet lang kon boeien.

Om toch op een positieve noot af te sluiten, is dit wel een perfecte kast voor beginners om mee te gaan spelen, omdat hij veel prijzen uitkeert en je hierdoor niet veel kans hebt om verlies te lijden.