Contacteer Ons

Slots

Juicy Fruits

 

Deze slotmachine van Pragmatic Play heeft een 5-tal rollen met elk 5 iconen. De rollen staan garant voor 50 winlijnen op een hoge volatiliteit en een RTP van 96.25%, dus meer dan genoeg mogelijkheden om iets te winnen. De minimale inleg is €0,25 en de maximale inleg bedraagt €125. Daarnaast werkt de machine met scatters en wilds en geeft hij de mogelijkheid om de inleg te verhogen voor een hogere winkans optie.

Hoe ziet Juicy Fruits eruit?

Vreemd genoeg en toch toepasselijk, speelt deze kast zich af in een glas heerlijke soda. We zien lekker sappig fruit in een koel glas. De voorgrond is de slotmachine met alle soorten speelbaar fruit. Juicy Fruits is eindelijk een kast zonder standaard iconen, 10 punten voor originaliteit!

Muziek en geluid
Voor mensen die snel geïrriteerd raken van bepaalde geluiden is deze gokkast geen pretje. We horen geluidseffecten zoals het inschenken van het glas en het rond rommelen van ijsklontjes, wat ervoor zorgde dat we het geluid snel afgezet hebben. Erg jammer, want de muziek is verder prima en past goed bij het thema.

Hoe wordt Juicy Fruits slot gespeeld?

De kast heeft een leuke optie in de free spins bonusrondes zitten, maar voor de rest mag deze kast zich redelijk “gewoontjes” noemen. Van links naar rechts kunnen er winlijnen gescoord worden en eens in de zoveel tijd, komt er een wild tevoorschijn. De wilds kunnen een grootte van 1×1 tot 5×5 hebben, waarmee er bijzonder grote prijzen te winnen zijn. De wild is in deze slot dan ook interessanter dan de scatter.

Besturing
De gokkast is erg makkelijk in gebruik door het lage aantal knoppen. Aan de rechterkant zien we de spinknop met twee knoppen om de inleg te verhogen en te verlagen. Aan de linkerkant kan je je saldo en je inleg vinden en in het midden zie je je laatste winst. In de gratis versie zit er geen autospinknop op deze gokkast, maar bij de betaalde versie is die wel terug te vinden!

Iconen
De iconen zijn bijna alle soorten fruit die in je op kunnen komen. We zien van hoog naar laag de 7, de meloen, de framboos, de kiwi, aardbei, bel, perzik, sinaasappel, citroen, kers en de limoen.

Juicy Fruits

Bonussen

De Juicy Fruits slot heeft bonussen in de vorm van wilds en scatters, zoals we dat bij heel veel gokkasten zien. We kijken eerst even naar de wilds en behandelen dan de scatters.

Wilds
Hoeveel winst je maakt heeft alles te maken met de grootte van de wild die je tevoorschijn tovert. Als je een kleine wild hebt, fungeert ie als normale icoonvervanger, maar als je een grotere wild draait kunnen de prijzen al snel oplopen. Heb je hem op een 3×2 bijvoorbeeld (2 lagen hoog over 3 rollen), dan zal de wild op een groter aantal winlijnen de iconen vervangen. Hierdoor worden je prijzen snel veel hoger.

Scatters
Ook in deze gokkast staan scatters weer garant voor free spins. Als je 3 of meer scatters draait krijg je 6 free spins. Het interessante in deze free spins modus is dat er een ‘progressive wild’ in zit, welke een formaat van 1×1 heeft en altijd ergens in het spel verschijnt. 

Tijdens de free spins zorgt elke derde scatter voor 1 tot 3 extra free spins en wordt ook de wild uitgebreid, van 1×1, naar 2×2, 3×3 enzovoorts. Als je dit voor elkaar weet te krijgen zal je pas echt goed in de prijzen vallen!

Ons oordeel over de Juicy Fruits slot

Juicy Fruits is een leuke gokkast met een gelikt uiterlijk en goede bonusrondes. De grotere wilds en de leuke extra's in de free spin ronde zorgt ervoor dat we lang zijn blijven doorspelen en ook grote prijzen hebben gewonnen in de gratis modus. Dit soort gokkasten van Pragmatic Play zien we graag, omdat (bijna) alles klopt. Bijna, omdat de geluidseffecten na verloop van tijd storend werden waardoor we zonder geluid door hebben gespeeld. Al met al is de Juicy Fruits slot echter zeker een aanrader!