Contacteer Ons

Slots

Journey to the West

 

De Journey to the West slot van Pragmatic Play is uitgebracht in 2017 en is daarmee een redelijk oude gokkast. Het spel heeft een RTP van 96.47%, medium volatiliteit en 25 winlijnen. De minimale en maximale inleg is €0,25 en €125. De slot heeft een free spins ronde, een scatter en wilds.

Hoe ziet de Journey to the West gokkast eruit?

Het mag meteen duidelijk zijn dat de Journey to the West weer een traditionele Chinese gokkast is. Waarom traditioneel? Omdat deze slot gebaseerd is op het eeuwenoude en nog steeds bijzonder populair verhaal van de Monkey King. Het is dan ook niet geheel verrassend dat er wat vreemde karakters als een varken met een blouse komt kijken, maar ook de monkey king zelf. 

Uiterlijk
De achtergrond van de rollen is de klassieke rode kleur die we vaak in Chinese gokkasten zien. Het spel zelf bevindt zich  tussen twee versierde pilaren in een tempel. Opvallend is dat zelfs de standaardiconen in Chinese karakters zijn, wat natuurlijk perfect bij het spel past.

Muziek en geluid
De muziek is redelijk traditioneel en is niet erg aanwezig, waardoor het als een prettig achtergrondmuziekje klinkt. De geluiden hadden iets beter gekund, maar zijn niet storend. Over het algemeen is dit een prima spel op audiovisueel gebied.

Hoe wordt de Journey to the West slot gespeeld?

Het is de bedoeling om winlijnen van links naar rechts te maken, waarbij je wordt geholpen door de wilds. Een voordeel is dat sommige iconen de hele rol bedekken, waardoor je aanzienlijk hogere prijzen kan winnen.

Uiterlijk
De slot heeft het standaard uiterlijk van een Pragmatic Play gokkast, waardoor hij eenvoudig in het gebruik is. We zien aan de rechterkant de inlegselector en aan de linkerkant de hoogte van je inleg en je saldo. In het online casino zal er ook een autospin knop aanwezig zijn.

Iconen
De gokkast kent 4 karaktericonen, aangevuld met 4 standaardiconen. Van hoog naar laag zien we de aap, de koning, het  varken, de monnik en de Chinese karakters voor 4, 3, 2 en 1. De wilds en scatters geven duidelijk hun functie aan, omdat het woord op het icoon geschreven staat.

Journey to the west

Bonussen

Als je drie scatters hebt weten te draaien kom je in de bonusronde terecht, welke recht geeft op 5 free spins. Voordat de jacht op het grote geld kan beginnen zal je eerst een ‘geluksicoon' moeten kiezen, waarmee je de bonusronde wilt spelen. De karakters hebben allemaal een eigen multiplier.

  • Wild-symbool: 1x multiplier
  • Aap-symbool: 2x multiplier
  • Koning-symbool: 3x multiplier
  • Varken-symbool: 4x multiplier
  • Monnik-symbool: 5x multiplier

Tijdens het bonusspel kan je nog eens drie extra free spins verdienen als je drie scatters weet te draaien. Afhankelijk van welk symbool je kiest kunnen de winsten in de bonusronde behoorlijk oplopen.

Wat vinden wij van de Journey to the West slot?

Journey to the West is een van de betere Chinese gokkasten. Dit spel is niet gebaseerd op afgezaagde Chinese clichés, maar draait daadwerkelijk om het verhaal van de Apenkoning. Door de hoge RTP en medium volatiliteit keert de gokkast leuke winsten uit, waardoor het interessant blijft om te spelen.

Journey to the West is een aanrader als je een keer een goed uitgewerkte Chinese gokkast wilt spelen!