Contacteer Ons

Slots

Jokerizer

 

Yggdrasil staat bekend om de mooie kasten die het bedrijf biedt, maar ook om hun pogingen om uniek te zijn tegenover de concurrentie. In deze kast proberen ze dat met een dubbele RTP, afhankelijk van in welke modus je speelt. In de normale mode is de RTP 88% en in de Jokerizer mode is deze 98% en dat is een relatief groot verschil met andere gemiddelden.

Daarnaast biedt Jokerizer 5 rollen met elk 3 iconen, waarmee 10 winlijnen te halen zijn. De inleg van de kast begint op €0,10 en heeft een maximum van €20, met een maximale uitbetaling van €12.000. De gokkast heeft een Scatter symbool, maar heeft geen Wild, bonusopties of free spins.

Hoe ziet Jokerizer eruit?

Het thema van deze kast is speels te noemen, wat goed past bij de algemene vormgeving die eruit ziet als een pretpark. De kast is paars en gebruikt andere paarse tinten om alles aan te duiden. In de kast vinden we aan iconen de Ster, de #7, een bel, een tros druiven, de citroen en de kers. De ster heeft de hoogste waarde van 400 punten bij een combinatie van 5 symbolen. De citroen en kers hebben de laagste waarde met 100 punten.

Over het geluid gaan we het zo min mogelijk hebben, want dat is niet om over naar huis te schrijven. Wat we daar wel over kunnen zeggen, is dat het helemaal bij het thema van de kast past. De muziek is hard en de gebruikte instrumenten lijken niet helemaal op elkaar afgestemd te zijn. Dit kan een beetje vervelend zijn tijdens het spelen, hoewel de muziek het uiterlijk van de kast wel complementeert.

De geluidseffecten maken een gedeelte van de muziek goed, want die passen perfect bij de kast en zijn allesbehalve vervelend.

Hoe wordt Jokerizer gespeeld?

Het doel van de kast is om in Jokerizer mode te komen en er zo lang mogelijk in te blijven. Deze bonus stelt je in staat om meer punten (dus cash) te winnen. Dit doe je door een willekeurige winlijn te scoren en mysterywins te gaan scoren. Elke mysterywin van 1000 of meer punten, beëindigt de Jokerizer mode automatisch. Winlijnen worden zowel van links als rechts geteld, wat ook redelijk uniek is voor een gokkast.

De besturing is redelijk simpel. In het midden van de kast zit, zoals bij veel gokkasten, de spinknop. Aan de linkerkant zit de MaxBet knop, welke de inleg meteen naar maximaal (€20) zet. Hiernaast vinden we verder de inleg, de coin waarde en het aantal winlijnen. Aan de rechterkant van de spinknop, vinden we de autoplay optie, welke van 10 tot ongelimiteerd ingesteld kan worden. Tot slot wordt je saldo aan de uiterst rechterkant weergegeven.

Jokerizer

Bonussen

Deze kast kent eigenlijk maar één bonusmode en dat is via de scatters. Heb je er 2 in Jokerizer mode, dan zal deze tussen de 20 en 6000 coins aan mysteryprijs geven. Krijg je er 3 gedraaid, zal deze tussen de 1000 en 6000 aan mysteryprijs geven. Als je 3 naast elkaar draait, krijg je geen mysteryprijs meer, maar meteen 6000 coins als maximale prijs wat deze kast geeft.

Wat vinden wij van Jokerizer?

Deze kast doet twee dingen tegelijk, eentje heel goed en eentje bijzonder slecht. Hetgeen waar de kast slecht in is, is gelukkig het geluid, wat het spel eigenlijk niet beïnvloedt.

Aangezien we altijd naar het totaalplaatje kijken, krijgt deze machine een kleine 7, omdat de kast namelijk wel heel erg leuk wegspeelt. Door de lagere inleg hebben we langer kunnen spelen dan bij een kast met een hogere maximale inleg. Ondanks het slechte geluid, is deze gokkast toch een aanrader! Het geluid is gelukkig te dempen, waardoor er geen totale speelervaring overblijft, maar toch genoeg om voor terug te komen.