Contacteer Ons

Voorspellingen

Japan vs Spanje Voorspelling – WK Voetbal 2022

Japan vs Spanje Voorspelling wk 2022
Japan vs Spanje Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Donderdag 1 December, 20.00 uur – Khalifa Internationaal Stadion

Japan vs Spanje Voorspelling

Japan en Spanje zullen op 1 December om 20.00 uur in Groep E uitmaken wie er doorgaat naar de knock-outfase van het WK 2022. De ploegen staan respectievelijk op plaats 2 en 1 in de groep en hebben beide nog kans om door te gaan naar de volgende ronde.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Japan wist in de eerste wedstrijd verrassend af te rekenen met Duitsland en leek op rozen te zitten. Uiteindelijk werd er jammerlijk verloren van Costa Rica in de tweede wedstrijd, waardoor de Japanners nu nog moeten knokken voor de punten.

Het Spaanse team van Luis Enrique behoort tot de favorieten voor de wereldtitel en hebben laten zien dat ze over goede kwaliteiten beschikken. In de eerste wedstrijd werd Costa Rica met maar liefst 7-0 verslagen, maar in de tweede wedstrijd tegen Duitsland werd het een gelijkspel.

Japan teamnieuws

De Japanners zullen erg balen van het late tegendoelpunt van Costa Rica in de tweede wedstrijd. Na de miraculeuze overwinning op Duitsland hadden de Japanners met winst op Costa Rica namelijk alvast een plek in de volgende ronde kunnen veiligstellen.

Nu zal het elftal van Japan er alles aan moeten doen om de schade tegen Spanje beperkt te houden om zo uitzicht te houden op een plek bij de laatste 16.

De achterhoede bestaat uit een aantal oudgedienden met meer dan 100 interlands achter hun naam en zij zullen ervoor moeten zorgen dat de sterke Spaanse aanval gebroken wordt.

Bondscoach Hajime Moriyasu kan tegen Spanje over een fitte selectie beschikken en zal dan ook de beste elf spelers opstellen voor deze belangrijke wedstrijd.

Spanje teamnieuws

De jonge Spaanse ploeg heeft in de groepsfase al laten zien dat ze tot de titelfavorieten behoren. Smaakmakers Gavi en Pedri zijn slechts 18 en 20 jaar oud maar weten het team te dragen door goed opbouwend voetbal te spelen.

De Spanjaarden zullen met gemengde gevoelens terugkijken op het duel met Duitsland. Aan de ene kant zullen ze tevreden zijn met een punt, maar ze zien ook dat er meer in had gezeten, waardoor de knock-outfase alvast veiliggesteld had kunnen worden.

In de aanval moet het vooral komen van Alvaro Morata en Ferran Torres, zij hebben laten zien dat ze gevaarlijk zijn in de wedstrijden die tot nu toe zijn gespeeld.

Ook Luis Enrique kan over een fitte selectie beschikken en zal er alles aan doen om de groepsfase als winnaar af te sluiten.

Voorspelling Japan vs Spanje

Spanje is duidelijk de favoriet om er met de winst vandoor te gaan tegen Japan. Helaas voor de Japanners verwachten we dan ook dat het Spanje zal zijn die de wedstrijd domineert, waardoor de score snel op kan lopen.

Als Japan verliest en Duitsland zoals verwacht weet te winnen van Costa Rica, zullen de Japanners uitgeschakeld worden in de groepsfase.

We verwachten dat Spanje veel balbezit zal hebben en met snel en goed opgebouwd voetbal de Japanse verdediging weet te omzeilen. De wedstrijd zal al redelijk snel beslist worden in het voordeel van de Spanjaarden.

Wedtips

De quoteringen voor de wedtips voor Japan vs Spanje zijn afkomstig van BetCity.

🥅 Spanje: Meer dan 5.5 schoten op doel (1.78)

🏆 Winnaar: Spanje (1.42)

⚽ Ferran Torres scoort (2.23)