Contacteer Ons

Slots

Jackpot 6000

 

Deze slotmachine is een reis terug in de tijd, van hoe het was bij de friettenten. NetEnt heeft een klassieke kast neergezet met Jackpot 6000. De gokkast bestaat uit 3 rollen met elk 3 iconen, 5 winlijnen, een RTP van 98.90% en een minimale en maximale inleg van €1 tot €10 euro. De maximale uitbetaling van de machine is €6000.

Hoe ziet Jackpot 6000 eruit?

Als we deze kast in een woord moeten omschrijven, is het woord “nostalgisch” wellicht wel de beste woordkeuze. De achtergrond vertoont een casino met slotmachines en jij als speler bent bij de slotmachine op de voorgrond geplaatst.

De kast zelf ziet eruit alsof je op een kruk voor het apparaat zit en geeft echt het idee van die friettent waar je graag vroeger (toen het nog mocht) je kwartje wisselgeld van je frikandel in wilde duwen. 

Qua geluid zaten we er helemaal naast, want dit is letterlijk stille wateren, diepe gronden. De kast is opvallend stil en geeft alleen geluiden tijdens het spinnen. Totdat je een winlijn scoort en er nog net geen DJ je huis binnenstormt en een dijk van een technoplaat begint te draaien. Deze hadden we niet verwacht! Ook al hoor je al snel dat het maar een seconde is die continu herhaald wordt.

Hoe wordt Jackpot 6000 gespeeld?

Van alle kasten die we gespeeld hebben, valt het op dat de kasten uit de “goeie ouwe tijd” een beetje kaal zijn in wat je ermee kunt. Aan de rechterkant van je scherm vind je een grote spinknop. Daarnaast in het midden een kop en een muntknop (hierover later meer), en een transfer en een collect knop. 

Als je een winlijn hebt gescoord heb je drie verschillende keuzes. Je kan het kop en munt spel doen om je inzet te verdubbelen, je kan je winst nemen door op collect te drukken, of je kan nog een keer draaien om in de ‘supermetermode’ te komen. In deze supermeter wordt je bet veranderd van 10 naar 20 en je kunt dus ook meteen hogere prijzen winnen. Je blijft ook van dit geld spinnen tot je 6000 coins haalt of collect kiest, om je coins uit te laten betalen. Nu weten we meteen waar de naam van de kast van komt.

jackpot 6000

Bonussen

Ja, hier kunnen we heel kort over zijn, want in het vorige kopje hebben we uitgelegd wat er op de kast te halen valt. Dit kopje wordt een beetje overbodig wanneer er zowel geen wilds, scatters, jackpots en free spins (of re-spins) zijn. Naast de kop of munt verdubbelaar en de supermeter zijn er geen bonussen te vinden op deze klassieke gokkast.

Dit blijkt meer een uitvinding te zijn voor het digitale tijdperk van onze geliefde hobby en bezigheid, dus het is voor deze kast ook geen schande dat het er dan ook niet op zit.

Wat vinden wij van Jackpot 6000?

Ken je dat, die ene witte eend tussen al die bruine en mooie gekleurde? Dat is deze kast. Je hebt moeite om er niet naar te kijken (erop te spelen dus) en op een of andere manier kun je niet van de spinknop afblijven. Nostalgie wellicht voor de wat oudere spelers onder ons? We kunnen ons er dan ook alles bij voorstellen dat de generatie spelers die na de “oude garde” komt hier niet van gecharmeerd is. Wij wel en willen meer, al is het maar om die dikke housebeat van een hele seconde.