Contacteer Ons

Voorspellingen

Italië vs Duitsland Voorspelling – Nations League 2022

Italie vs Duitsland voorspelling nations league 4 juni
Italië vs Duitsland Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Zaterdag 4 Juni, 20.45 uur – Stadio Renato Dall'Ara, Bologna

Italië vs Duitsland Voorspelling

Op 4 juni staat er een ware kraker op het programma in de Nations League. Italië ontvangt dan namelijk Duitsland om hun eerste wedstrijd te spelen in groep C. De andere wedstrijd in groep C gaat tussen Hongarije en Engeland.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Italië zal de Nations League serieuzer nemen dan Duitsland, aangezien de Italianen verrassend uitgeschakeld werden in de WK kwalificatie tegen Noord-Macedonië. Duitsland daarentegen wist zich vrij eenvoudig voor het WK in Qatar te kwalificeren en zal de Nations League als goede generale zien.

Italië teamnieuws

Heel Italië likt haar wonden na de dramatische uitschakeling in de kwalificatie play-offs voor het WK in Qatar. De regerend Europees kampioen zal dus niet afreizen naar het Midden-Oosten later dit jaar. 

Coach Roberto Mancini weigert om de handdoek in de ring te gooien en heeft zich het EK in 2024 en de Nations League als doelen gesteld om te winnen.

Hij kan overigens over een geheel fitte selectie beschikken die gebrand zal zijn om zich te revancheren na de blamage tegen Noord-Macedonië.

Duitsland teamnieuws

Bij Duitsland gaat alles eigenlijk volgens plan. De Duitsers hebben zich gekwalificeerd voor het WK in Qatar en er zijn geen noemenswaardige ontwikkelingen die coach Hans-Dieter Flick slapeloze nachten bezorgen. 

De selectie is fit, heeft kwaliteit en nog belangrijker, de Duitse selectie heeft toekomst. Er zijn maar 6 spelers in de selectie die boven de 30 jaar oud zijn. De rest is allemaal begin 20 of iets ouder.

Onderlinge resultaten

Italië en Duitsland stonden al 7 keer eerder tegenover elkaar. De Italianen wisten 3 keer van de Duitsers te winnen en de Duitsers wisten 1 keer van de Italianen te winnen. In totaal speelden beide landen 3 keer gelijk. 

De laatste keer dat beiden landen tegen elkaar speelden was in 2016. Dit was een vriendschappelijke wedstrijd die in een 0-0 gelijkspel eindigde.

Wedtips Italië vs Duitsland

Italië tegen Duitsland wordt een wedstrijd met een gemotiveerd Italië die alles op alles wil zetten om de vieze smaak van het missen van het WK later dit jaar weg te spoelen. Voor Duitsland zal het de eerste echte test worden om te zien waar ze staan, 4 maanden voor aanvang van het WK in Qatar. 

Wij verwachten een open wedstrijd met goals aan weerszijden. Uiteindelijk zal er geen winnaar komen en zal de wedstrijd dan ook in een gelijkspel eindigen. 

Wedden op Italië vs Duitsland met Circus

De onderstaande wedtips voor Italië vs Duitsland zijn afkomstig van Circus Bet. Je maakt eenvoudig een account aan door op de banner onder de wedtips te klikken, daarbij kan je ook nog eens gebruik maken van een bonus tot €250.

🏆  Eindresultaat: Gelijkspel (3.20)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.68)

Eerste doelpunt: Duitsland (2.15)