Contacteer Ons

Kennis

Is Zebet Betrouwbaar?

zebet betrouwbaar

Zebet is met Zeturf sinds 1998 de enige legale aanbieder van weddenschappen op paardenraces in Nederland. In maart 2021, heeft de Nederlandse Kansspelautoriteit een goklicentie verleend aan Zebet zodat ze nu ook weddenschappen op voetbal en andere sporten in Nederland kunnen aanbieden. In dit artikel lees je of Zebet betrouwbaar is en waarom.

KSA Vergunning

De verleende goklicentie van de KSA zegt op zichzelf al genoeg over het feit dat Zebet betrouwbaar is. Een KSA goklicentie krijg je als online bookmaker niet zomaar. De KSA toetst of alle activiteiten bij de bookmaker wel eerlijk verlopen.

Er wordt ook gecontroleerd of de bankgegevens en de persoonlijke informatie van de spelers goed en veilig wordt behandeld. 

Cruks

Verder is de aansluiting bij CRUKS ook een vereiste. CRUKS is het register waar spelers met gokproblemen zichzelf kunnen uitsluiten van online gokactiviteiten. Bookmakers kunnen spelers ook zelf registreren.

Bij de registratie van een nieuw account, controleert in dit geval Zebet of de speler staat geregistreerd bij CRUKS. Als dit het geval is, kan de speler geen account aanmaken.

iDeal als betaalmethode

Een ander bewijs dat je Zebet Nederland kan vertrouwen, is het feit dat ze iDEAL als betalingsmethode aanbieden. Als je deze betaalmethode ziet en je kan er daadwerkelijk geld mee storten dan weet je zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare iDEAL bookmaker.

iDEAL transacties worden namelijk via de beveiligde website van je Nederlandse bank uitgevoerd. Je weet dus zeker dat er niemand anders aan jouw vertrouwelijke bankinformatie kan komen.

Betrouwbare klantenservice

De klantenservice is tot slot ook een aspect waar je naar kan kijken om te bepalen of een sportsbook betrouwbaar is. In het geval van Zebet kunnen we eigenlijk geen betere klantenservice bedenken. De Zebet klantenservice kan je namelijk bereiken via:

Telefoonnummer: 070 3380 365

Contactformulier: Vul het formulier op de website in en je ontvangt antwoord per email

Whatsapp: klik op de QR code om de Whatsapp chat te starten

Er is helaas geen chat mogelijkheid aanwezig, maar de Whatsapp optie maakt veel goed!

Zebet betrouwbaar

Kortom, we kunnen dus concluderen dat met zekerheid zeggen dat Zebet betrouwbaar is gezien de KSA goklicentie, iDEAL als betalingsmethode en een behulpzame klantenservice!