Contacteer Ons

Kennis

Is NEObet Betrouwbaar?

Neobet betrouwbaar
Disclaimer: NEObet heeft al zijn activiteiten in Nederland per 1 Oktober 2021 gestaakt.
Het is momenteel dus NIET mogelijk om bij NEObet te wedden.
We raden je aan om in plaats daarvan een account te maken bij Bet365.

NEObet is een online bookmaker die is opgericht in 2018. Het team achter de bookmaker heeft enorm veel ervaring in de gokindustrie. NEObet weet dus precies waar de spelers naar zoeken op een online gokwebsite. We weten maar al te goed dat veiligheid en betrouwbaarheid hand-in-hand gaan als het gaat om online sportweddenschappen. In dit artikel lees je alles over hoe het gesteld is met de veiligheid en betrouwbaarheid van NEObet.  

Is NEObet betrouwbaar?

Een team van gok veteranen met meer dan 20 jaar ervaring in de branche bundelden hun krachten in 2018 om NEObet te creëren. Met zoveel ervaring in huis, weet je dus zeker dat ze weten hoe ze een veilige en betrouwbare website moeten opzetten. Ze zijn ook in het bezit van diverse licenties en certificaten. Het lijkt er dus op dat ze alles goed voor elkaar hebben bij Neobet Nederland.

Bookmaker licentie

Zoals veel online bookmakers heeft NEObet hun licentie verkregen van de Malta Gaming Authority, maar hun wortels liggen stevig in Duitsland. Ze zijn dan ook één van de eerste online wedkantoren die in het bezit is van een Duitse goklicentie. Dit alleen al zegt genoeg over de intenties van Neobet. Ze willen er alles aan doen om de beste sportweddenschappen voor je aanbieden op de meest veilige manier. 

NEObet veiligheid

Om jou en je persoonlijke gegevens te beschermen, werkt NEObet met een SSL-certificering. Bovendien voldoet hun privacybeleid aan de regels van de Europese Verordening Gegevensbescherming. En als dat nog niet voldoende is, worden alle gebruikers automatisch uitgelogd na een korte periode van inactiviteit. Dit voorkomt ongeautoriseerde toegang tot je account.

Conclusie

Is NEObet betrouwbaar? Ja! Als je als eerste een goklicentie in Duitsland weet te bemachtigen dan heb je veiligheid hoog in het vaandel staan. Bovendien heeft deze online wedden site één van de meest uitgebreide informatiesecties over verantwoord spelen die we ooit hebben gezien, inclusief specifieke pagina's over limieten, zelfuitsluiting, zelfbeoordeling en zelfs gok therapie.

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.