Contacteer Ons

Kennis

Is Bet365 Betrouwbaar?

bet365 betrouwbaar

Bet365 is opgericht in 2000 en is één van de grootste websites voor online sportweddenschappen op het internet. Ze hebben miljoenen gebruikers van over de hele wereld. Om iets preciezer te zijn, er zijn naar schatting meer dan 20 miljoen klantaccounts op Bet365!

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Is Bet365 betrouwbaar?

Omdat Bet365 het grootste bedrijf voor online sportweddenschappen ter wereld is, kan je  gerust zeggen dat het een volkomen veilig en legitiem online wedkantoor is. 

Er zijn enkele andere belangrijke punten waar je naar moet kijken om te bepalen of een online wedkantoor veilig en betrouwbaar is. 

Bookmaker licentie

Allereerst is er de licentie. Alleen op basis van de goklicentie kan je al bepalen of je te maken hebt met een betrouwbaar en legitiem online bedrijf. Goklicenties worden door diverse autoriteiten over de gehele wereld uitgegeven aan bedrijven die aan de eisen voor die licentie voldoen. Elke licentie heeft verschillende eisen en de één kan strenger zijn dan de ander. 

Bet365 is in het bezit van een licentie van de Maltese autoriteiten (Malta Gaming Authority). Deze licentie staat bekend als de moeilijkste om te bemachtigen daar je als online wedkantoor aan een enorme hoeveelheid eisen moet voldoen. Deze eisen zijn in het leven geroepen om de online spelers te beschermen tegen illegale gokpraktijken op het internet. 

Bet365 veiligheid

Daarnaast is alle data van en naar de website van Bet365 beveiligd met een 256-SSL encryptie. Dit klinkt ingewikkeld, maar simpel gezegd komt het er op neer dat niemand anders dan jij en Bet365 jouw persoonlijke en financiële informatie kan inzien. Derde partijen kunnen de informatie dus niet onderscheppen. 

Sponsordeals

Bet365 vind je ook terug op diverse tenues van bekende Premier League clubs zoals Leicester; Newcastle, West Bromwich en Wolverhampton Wanderers. Deze clubs gaan echt niet in zee met een bedrijf dat niet te vertrouwen is. 

Conclusie

Over het algemeen kan je dus concluderen dat Bet365 betrouwbaar is en dat je geld er veilig is. Niet alleen is Bet365 met 20 miljoen klantenaccounts het grootste online wedkantoor ter wereld. Ze zijn ook in het bezit van een uiterst betrouwbare goklicentie en ze sponsoren ook nog eens diverse clubs in de Premier League.  

Ben je geïnteresseerd geworden in deze betrouwbare betting site? Lees dan onze complete Bet365 review eens door voor meer informatie.