Contacteer Ons

Voorspellingen

Iran vs Verenigde Staten Voorspelling – WK Voetbal 2022

Iran vs Verenigde Staten voorspelling wk 2022
Iran vs Verenigde Staten Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Dinsdag 29 November, 20.00 uur – Al Thumamastadion

Iran vs Verenigde Staten Voorspelling

Voor Iran en de Verenigde Staten is het erop of eronder aanstaande dinsdag 29 november om 20.00 uur. De ploeg van de Verenigde Staten heeft momenteel 2 punten uit 2 wedstrijden. Iran heeft 3 punten uit 2 wedstrijden. De Amerikanen moeten winnen van Iran om de volgende ronde in het WK te bereiken.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor Iran kan een gelijkspel genoeg zijn. Engeland moet dan wel winnen of gelijkspelen tegen Wales. Iran en Engeland gaan dan door naar de volgende ronde.

Het kan dus nog alle kanten op in poule B en door het resultaat van Iran tegen Wales, zal het Amerikaans team van coach Berhalter de wedstrijd van hun leven spelen om niet al vroeg uitgeschakeld te worden.

Iran teamnieuws

Iran begon in de eerste wedstrijd tegen Engeland niet goed. De Iraniërs verloren met maar liefst 6-2 van Engeland. Tegen Wales werd echter orde op zaken gesteld.

Iran wist namelijk na een rode kaart voor Wales in de 86e minuut twee keer diep in blessuretijd te scoren. De goals van Cheshmi en Rezaeian wisten iedereen die Iran een warm hart toedraagt in extase te brengen.

De bekendste naam van Iran staat in de voorhoede geposteerd. Taremi van FC Porto is namelijk de spits van de Iraniërs. Azmoun van Leverkusen is de andere spits waar op gelet moet worden.

Iran heeft ook een Nederlands tintje. Jahanbakhsh van Feyenoord is naar verwachting ook van de partij aanstaande dinsdag.

Verenigde Staten teamnieuws

De Verenigde Staten heeft na 2 wedstrijden op het WK nog altijd geen overwinning geboekt en daar ze zijn ze niet al tevreden over. Met name het gelijkspel tegen Wales was onnodig en had een overwinning moeten zijn. Het gelijkspel tegen Engeland werd vooraf als een bonuspunt gezien, maar er had wel degelijk meer ingezeten voor de Amerikanen.

Nu zal de wedstrijd tegen Iran voor de USA dus de belangrijkste wedstrijd van de eeuw worden. De Amerikanen moeten namelijk winnen. Een gelijkspel of verlies is niet genoeg om de volgende ronde te halen.

Coach Berhalter kan over een geheel fitte selectie beschikken. Met name sterspeler Pulisic die op de linkerflank opgesteld staat, zal moeten opstaan om een vroege uitschakeling van zijn land te voorkomen.

Voorspelling Iran vs Verenigde Staten

Iran vs Verenigde Staten is een wedstrijd die moeilijk te voorspellen is. Aan de ene kant is er Iran die compleet weggespeeld werd door Engeland en aan de andere kant wisten de Amerikanen de nul te houden tegen Engeland.

Iran wist wel van Wales te winnen terwijl de Amerikanen niet verder kwamen dan een 1-1. Uiteindelijk denken we dat beide landen elkaar in evenwicht zullen houden en dus zal Iran voor het eerst in de geschiedenis doorgaan naar de volgende ronde in Qatar.

Wedtips

De wedtips voor Iran vs Verenigde staten zijn afkomstig van Circus.

🏆 Uiteindelijk resultaat: Gelijk (3.55)

⚽ Mehdi Taremi scoort voor Iran (2.88)

🥅 Ruststand: Gelijk (4.40)