Contacteer Ons

Slots

Inferno Star

 

Men wil tegenwoordig een kast met alles erop en eraan. We hebben het al vaker gezegd, maar een kast kan gemaakt of gebroken worden door het audiovisuele gedeelte van de kast. Play 'n Go heeft met deze standaard gokkast juist heel bijzonder gemaakt door het audiovisuele aspect perfect uit te voeren. Inferno Star beschikt over 5 winlijnen, 5 rollen met 3 iconen per rol, een minimale inleg van €0,05 en een maximum van €100 met een maximale winst van 2500x je inleg in euro.

Hoe ziet Inferno Star eruit?

Goed is het woord wat we graag gebruiken voor deze kast. De iconen (de zon, meloen, kers, appel, pruim, citroen en druif) zijn duidelijk en contrasterend aan kleur van de kast, maar passen toch perfect. Hier is duidelijk door iemand met verstand van kleur naar gekeken. 

De achtergrond is een horizon van een stervende ster (de Inferno Star) en de kast heeft bijna dezelfde kleuren als de achtergrond, waardoor je echt helemaal in de gokkast opgaat. 

De muziek van deze kast is echt de grote winnaar en alleen al daarom zou je de kast eens moeten spelen. Alles is perfect afgesteld en de bass van dit spel geeft een bedompt geluid, alsof je ergens bij een komende supernova rondhangt. Nu zijn we toch al wel een fan van dit soort muziek, dus is het mooi om het een keer te horen tijdens het spelen van een gokkast.

Hoe wordt Inferno Star gespeeld?

Omdat het spel dus wat aan de simpele kant is, hoeven we ook niet heel veel spectaculairs te verwachten van de opties. Er is alleen een scatter te vinden, waarover later meer. Het doel van het spel is dan ook gewoon om zoveel mogelijk hoge prijzen te winnen door de juiste iconen op een rij vanaf links te krijgen.

De derde rol heeft een Inferno star, welke ook alleen maar op de derde rol kan verschijnen. Dit speciale symbool geeft een re-spin. Elke zon die op de re-spin gerold wordt, geeft een nieuwe re-spin en wordt vastgezet op de rollen. Als er geen nieuwe zonnen gerold worden, stoppen de re-spins ook meteen en gaat het normale spel door. 

De layout van de kast is de standaard die we al vaker van Play ’n Go hebben gezien. Van rechts naar links de autospin modus, welke een optiemenu heeft. Daarnaast de spinknop, de inleg, de inleg selector, het overgebleven saldo en de informatie knop. Als je een prijs wint, verandert de bet selector in een gamble of payout knoppenset. Kies je voor gamble, zal deze een zwart of rood minigame prijsgeven, waar je je prijs kunt verdubbelen of verliezen.

Inferno Star

Bonussen

Het te pakken krijgen van de scatters is het hoofddoel van de “bonus ronde”. De bonusrondes worden gestart wanneer de Inferno Star zich laat zien op de derde rol. Elke andere zon die je erna rolt, zal vast komen te staan tot er geen zon meer gerold wordt. Dit kan zoals de afbeelding laat zien behoorlijk hoog oplopen en het is vaker dan een keer gebeurd tijdens onze speelsessies.

Onze mening over Inferno Star

Dit is een absolute topper van een kast. De muziek is goed, de prijzen zijn overvloedig en de algehele kwaliteit van de gokkast is simpelweg geweldig. Nu zijn we zelf al wel een fan van een sci-fi tintje n en dat is precies wat deze kast doet; een sci-fi tintje geven aan een wat anders een behoorlijk standaard kast is. We denken ook niet dat we deze zo vaak hadden gespeeld als deze dit tintje niet had. Als je een fan bent van de oudere generatie kasten in een nieuw jasje, moet je deze echt een keer geprobeerd hebben.