Contacteer Ons

Slots

Incinerator

 

Incinerator van Yggdrasil heeft 5 rollen met elk 3 iconen, 20 winlijnen en een maximale uitbetaling van €90.000. De gokkast heeft een lage volatiliteit en een RTP van 96.10%. De minimale inleg van het spel is €0.20 en de maximale €200. Opvallend is dat het spel geen Scatter kent, maar dit met een gecombineerde wild doet.

Hoe ziet Incinerator eruit?

Incinerator van Yggdrasil is groot! Dit wil zeggen, beeldvullend zonder heel veel achtergrond. Wat we wel kunnen zien is dat je jezelf in een fabriek bevindt op een planeet een aardig eindje in de toekomst. Wat niet heel vaak voorkomt, is dat er een intro aan het spel zit, welke meer verraadt over de “achtergrond” van het spel. We raden je aan om deze intro te kijken, om meer over de planeet te weten te komen.

Uiterlijk
Het spel zelf vindt plaats op een metalen veld, met kleurrijke iconen en een Wild Patroon. Hierover later meer. De kast ziet er futuristisch uit en dat sluit mooi aan op het introotje wat we hebben mogen ervaren. Verder zijn de iconen strak vormgegeven, zoals we van Yggdrasil gewend zijn.

Muziek
Wat muziek betreft is dit een van de beste gokkasten van Yggdrasil die we hebben mogen reviewen. Het sluit namelijk perfect aan bij het ruimte-toekomst thema. De muziek  is donker, een beetje drum ’n bass en probeert zijn best te doen om wat spanning in het spel te brengen. Opvallend is dat er behoorlijk wat bass in het spel zit, wat het ook weer meer Sci-fi maakt.

Hoe wordt Incinerator gespeeld?

Incinerator is een cascade kast, wat wil zeggen dat alle iconen aan de onderkant uit de machine vallen en er weer nieuwe iconen van boven in vallen. Wanneer er winlijnen worden gehaald ontploffen de blokken die een winlijn vormen, waardoor er weer ruimte voor nieuwe iconen ontstaat. Er vallen nieuwe iconen voor terug in de plaats, totdat er geen winlijnen meer gemaakt worden.  

Besturing
De layout van de kast is eenvoudig en duidelijk. Aan de linkerkant zien we het aantal winlijnen, de coinwaarde en de totale inleg. In het midden hebben we de spinknop met aan weerszijden de MaxBet en de Autospin knop. Het fijne aan Yggdrasil gokkasten is dat de autospin in te stellen is van 10 tot oneindig. Tot slot zien we rechts nog een display met je laatste winst en je totale saldo. 

Iconen
De iconen zijn in aflopende volgorde de blauwe ring, de rode kubus, de gele pyramide, de groene driehoek, de paarse hexagon en de rode buis. We zien zelden een gokkast met maar 6 iconen!

Incinerator

Bonussen

De enige echte bonus in Incinerator is de wild pattern aan de zijkant van het spel. 

Wild Pattern
Als je 3 wins in een spin haalt, zal de wild pattern een patroon weergeven en deze loslaten als wilds op het speelveld. Deze tellen allemaal mee aan een van de 20 winlijnen en zullen dus tegelijk de winnende iconen weghalen. Hierdoor krijg je bijna een heel nieuw veld te zien voor dezelfde spin, wat je dus meer mogelijkheden voor winsten geeft.  

Het wild icoon wordt in Incinerator slot hetzelfde gebruikt als in andere slotmachines. Hij breidt je winlijnen uit, voor extra winst.

Ons oordeel over Incinerator slot

Wij houden van leuke, uitdagende en nieuwe spellen die fris aanvoelen en iets extra’s weten te bieden. Met het Wild Pattern aan de zijkant, heb je echt iets om voor te spelen en dat maakt dit spel leuker dan de rest. 

Daarnaast houden we van wat zwaardere digitale muziek en dit is de eerste gokkast waar we graag even wilden blijven hangen om te kijken wat voor muziek er allemaal in de kast zit. De muziek klopt helemaal en is in perfecte samenwerking met wat er in het spel gebeurt. Yggdrasil heeft met Incinerator een gokkast gemaakt waar we vaak naar terug zullen komen!