Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan je je Identiteit Bevestigen bij Zebet?

identiteit bevestigen bij zebet

Een account aanmaken en je identiteit bevestigen bij Zebet dient gemakkelijk en snel te gaan. Veel online bookmakers automatiseren dan ook zoveel mogelijk om de registratie van een account snel en soepel te laten verlopen. In dit artikel kijken we specifiek naar hoe je identiteit bevestigen bij Zebet werkt. We bespreken wat ons opvalt tijdens het registreren van een account bij deze nieuwe online betting site.

Identiteit bevestigen bij Zebet: Snel en eenvoudig

Het bevestigen van je identiteit bij Zebet Nederland verloopt via MiTrust. Op de website staat dat de registratie van een account automatisch gaat en dat je al binnen een paar minuten klaar kan zijn. Echter, er zijn nog enkele aspecten waarmee je rekening moet houden om je identiteit bij Zebet te bevestigen.

identiteit bevestigen bij zebet

Waar moet je op letten?

Allereerst moet je weten dat je jouw identiteit alleen maar kan bevestigen door middel van je paspoort of identiteitskaart. Je identiteit bevestigen bij Zebet met je rijbewijs is momenteel niet mogelijk. Dit kan echter wel bij alle andere sportsbooks.

Verder dien je jouw adres middels een rekening van een internet-, elektriciteit- of TV provider te bevestigen. Veel bookmakers maken gebruik van iDIN om je adres te bevestigen, met die methode hoef je alleen maar in te loggen in je bankieren app om de gegevens door te geven.

Identiteit bevestigen bij zebet

Conclusie

Over het algemeen zijn de stappen voor het identiteit bevestigen bij Zebet duidelijk en eenvoudig te volgen. Het feit dat je niet met je rijbewijs je identiteit kan bevestigen vinden we teleurstellend, maar we hebben goede hoop dat dit in de toekomst verbeterd zal worden.

Daarnaast is het opsturen van een kopie van een rekening om je adres te registreren omslachtig, aangezien het op een veel makkelijkere manier in je online bank omgeving kan. Het is soms zelfs mogelijk om met een storting van echt geld je identiteit te bevestigen en je account te registreren.

Zebet is nog niet zover en je zal dan ook even de tijd moeten nemen om je identiteit te bevestigen. Wellicht dat dit in de toekomst zal veranderen. We houden je in ieder geval op de hoogte.