Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan Je Je Identiteit Bevestigen bij NEObet?

hoe kan je je identiteit bevestigen bij neobet
Disclaimer: NEObet heeft al zijn activiteiten in Nederland per 1 Oktober 2021 gestaakt.
Het is momenteel dus NIET mogelijk om bij NEObet te wedden.
We raden je aan om in plaats daarvan een account te maken bij Bet365.

NEO.bet werd voor het eerst gelanceerd in Duitsland in 2018. Sindsdien heeft de bookmaker heel Europa doorkruist en op 1 oktober kunnen dan ook eindelijk Nederlanders online weddenschappen plaatsen. 

NEObet is vooral bekend om zijn gevarieerde en gebruiksvriendelijke online sportsbook. Het team van gok professionals achter NEObet weet dus optimaal gebruik te maken van de tientallen jaren ervaring die ze hebben opgedaan op het gebied van online sportweddenschappen.

Waarom moet je je identiteit bevestigen bij NEObet?

Om geld witwaspraktijken tegen te gaan op het internet is iedere bookmaker verplicht om de identiteit van haar klanten te verifiëren. Dit proces wordt ook wel KYC (Know Your Customer) genoemd. Dit proces om klanten te identificeren is vandaag de dag een belangrijk middel in de strijd tegen financiële criminaliteit.

Wanneer moet je je identiteit bevestigen bij NEObet?

Bij NEObet gaat het verifiëren van je account heel eenvoudig en je hoeft alleen je account te verifiëren op het moment dat je jouw winsten wil uitbetalen. Je kan dus zonder account verificatie met een gerust hart inzetten op je favoriete team of evenement.

Benodigde documenten

Als je zover bent dat je over kan gaan op uitbetalen, zal NEObet vragen om twee documenten voor het verifiëren van je identiteit.

  1. Bewijs van identificatie. Dit kan een foto van je identiteitskaart of paspoort zijn.
  2. Bewijs van je adres. Dit kan een energierekening of bankafschrift zijn.

Let op: het adres moet overeenkomen met het adres dat je hebt opgegeven tijdens het aanmaken van je account. Zorg er dus voor dat je adres in je account overeenkomt met het document dat je opstuurt.

Vereisten

Er zijn diverse eisen die NEObet Nederland stelt aan de documenten die je moet overhandigen. Het is daarom aan te raden om de website van NEObet te raadplegen of de klantenservice van de online wedden site te contacteren via email of chat. 

Nogmaals, de verificatie is noodzakelijk om internetcriminaliteit tegen te gaan en het goede nieuws is dat je dit maar eenmalig hoeft te doen. Op het moment dat al je documenten zijn goedgekeurd, kan je jouw winsten uitbetalen wanneer je maar wil! 

Nu je alles weet over je identiteit bevestigen bij NEObet, kan je hier onze complete NEObet review doorlezen voordat je een account aanmaakt!

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.