Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan Je Je Identiteit Bevestigen bij Bet365?

Identiteit bevestigen bij bet365

Ieder online casino exploitant of virtueel wedkantoor is wettelijk verplicht om de identiteit van al hun klanten te verifiëren. Dit is ook het geval bij Bet365. Het is belangrijk om te weten dat je alleen geld kan storten en je winsten kan uitbetalen als je account geverifieerd hebt. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Identiteit bevestigen bij Bet365 in drie stappen

Het gehele identificatie proces staat bij Bet365 ook wel bekend als het ‘Ken je klant’ proces. Door de nieuwe Nederlandse wetgeving is Bet365 verplicht om het verifiëren van je account gelijk bij het aanmaken van je Bet365 account te doen. Hieronder nemen we je mee door de stappen.

Stap 1. Verifieer je leeftijd en adres

De eerste stap is om je leeftijd en adres te verifiëren. Dit wordt door Bet365 gedaan terwijl je je account aanmaakt, door middel van iDIN. Tijdens het proces word je gevraagd om in te loggen bij je bankieren app met iDIN. Daardoor deelt jouw bank je leeftijd, naam en adresgegevens veilig met Bet365. 

Identiteit Bevestigen bij Bet365

Stap 2. Upload een identiteitsdocument

In het tussenscherm dat tevoorschijn komt kan je zien dat er nog twee stappen over zijn. Het bevestigen van je identiteit en het bevestigen van je e-mailadres.

Identiteit Bevestigen bij Bet365 2

Voor het bevestigen van je identiteit word je gevraagd om een foto te maken van een identiteitsbewijs, dit kan zijn:

  • Paspoort
  • ID-kaart
  • Rijbewijs

Je kan niet de camera van je mobiele telefoon gebruiken en zal dus een foto uit je galerij moeten uploaden. Het is daarom verstandig om een foto van je identiteitsbewijs te maken voordat je je Bet365 account aanmaakt.

Let op: Je moet een foto van zowel de voorkant als de achterkant uploaden.

Stap 3. verifieer je e-mailadres

Tot slot zal je nog je e-mailadres moeten bevestigen. Hiervoor druk je eenvoudig op de link die Bet365 Nederland je heeft toegestuurd bij het aanmaken van je account. Je wordt naar een website gebracht en je account is geverifieerd!

Tot slot

Als je bovenstaand stappen hebt voltooid dien je nog even je adem in te houden. Bet365 moet namelijk nog even alles controleren. Dit gaat gelukkig erg snel en duurt hooguit 15 minuten. Wanneer je dit ook hebt overleefd, kan je geld storten en winsten uitbetalen wanneer je maar wilt!