Contacteer Ons

Slots

Huolong Valley

 

Deze slotmachine van Nyx Entertainment stamt uit 2018. De kast kent 5 rollen met elk 4 iconen en 20 winlijnen. De RTP van Huolong Valley is 96.98% wat redelijk hoog is in vergelijking met andere kasten. De minimale en maximale inleg is €0,20 en €100 en de maximale winst is 5000x de inleg. Er zit een free spins modus in de gokkast middels een bonus spel.

Hoe ziet Huolong Valley eruit?

We zien op de achtergrond een grote weide met rode bloemen op een groene grassige achtergrond. 

Uiterlijk
De kast zelf zit in een Chinees altaar van hout en heeft een doorzichtige achtergrond. De iconen zijn helemaal om Chinese mythes heen gewonden en worden goed en duidelijk uitgebeeld. 

Muziek en geluid
De muziek is zo Chinees dat je meteen doorhebt wat het thema van de gokkast is: de verschillende dieren van de Chinese dierenriem. Veel westerlingen zullen de muziek in combinatie met de iconen gewoonweg niet begrijpen. We durven zelfs de vraag te stellen of deze kast überhaupt bedoeld was voor de Westerse markt. Over geluidseffecten hoeven we niet te praten, want die zijn vrijwel niet aanwezig.

Hoe wordt Huolong Valley gespeeld?

De bedoeling van Huolong Valley is om van links naar rechts zo veel mogelijk winlijnen te scoren en om in de bonusronde te komen.

Iconen
De iconen van Huolong Valley zijn van hoog naar laag, de wild, de draak, de panda, de kraanvogel, de goudvis, de groene, blauwe, oranje, zwarte en gele 8, met als laatste icoon de scatter. Het font waarin deze symbolen zijn weergegeven probeert in ons ogen iets ‘te’ Chinees over te komen. 

Besturing
De layout van de kast is erg eenvoudig en bestaat uit twee knoppen links en eentje rechts. Aan de rechterkant vinden we namelijk de spinknop en aan de linkerkant de verhoging en verlaging van de inleg. Rechtsboven vinden we tot slot nog een menu waarachter de autospin en de informatie over de kast is verstopt. Deze besturing is zo eenvoudig en doeltreffend, dat het de overige knoppen op andere gokkasten bijna overbodig laat lijken.

huolong valley

Bonussen

De bonusiconen in Huolong Valley komen in de vorm van een Chinese lampion, deze moeten drie keer vallen om de bonusronde te activeren. Als dit gebeurt moet je jouw eigen lantaarn geven, welke het aantal free spins prijsgeeft. Het aantal varieert tussen de 4 en 7 stuks.

Na het kiezen van de lampion is het nu tijd om een van de 6 munten te kiezen. Afhankelijk van de gekozen munt krijg je een multiplier tussen de 3x en 6x voor alle free spins. Als de spins op zijn gaat men weer terug naar het normale spel.

Ons oordeel over Huolong Valley

De graphics en muziek van Huolong Valley zijn niet meer heel goed anno 2021. Het is te merken dat de gokkast al een paar jaar ouder is en er zijn inmiddels veel betere en mooiere gokkasten met een vergelijkbaar thema op de markt gebracht. Desalniettemin is het een leuke kast om voor de fun te spelen, want Nyx games zijn niet meer beschikbaar om geld in te kunnen stoppen in Nederland. Dit maakt het automatisch dan wel een goede kast om het slotmachine avontuur te beginnen want je weet wat ze zeggen… Op een oude fiets moet je het leren!