Contacteer Ons

Slots

Hungry Shark

Deze kast van Wazdan heeft een RTP van 96,47%, 5 Rollen en 20 winlijnen. De minimale en maximale inleg is €0,20 en €100,- en de maximale uitbetaling is €250.000 (5150x je inleg). De kast biedt free spins, scatter en wild symbolen aan voor maximaal speelplezier.

Hoe ziet Hungry Shark eruit?

Normaal zou dit een belediging voor de slotmachine zijn, maar de kast ziet er aangespoeld uit. De slotkast zelf is gemaakt van oud en vergaan hout. De iconen in de kast zelf hebben allemaal tandafdrukken van de haai in kwestie. We zien een J, A, Q, K, 10, een lichtpistool, een witte vlag en een brief in de fles, welke allemaal een eigen puntwaarde hebben. De scatter is een tekening van een vlot en de wild is een symbool van de haai. Later meer over de scatter en wild. 

Op de achtergrond zien we water, met allemaal vissen die voorbij komen zwemmen. Dit geeft een duidelijk contrast met de kast zelf. De muziek is erg spannen en lijkt rechtstreeks uit Jaws te komen. De geluidseffecten hebben, geheel in stijl, een gedempt onderwatergeluid.

Hoe speel je Hungry Shark?

De layout van de kast is erg eenvoudig. Aan de uiterst rechterkant vinden we een autoplay (10 tot 1000 spins). Daarboven een knop die de normal, fast en ultra fast mode selecteert. Dan is er de spinknop, welke ook meteen de grootste knop van het spel is. Net als bij andere Wazdan gokkasten kan je ook de volatiliteit instellen op low, standard en high. Daarnaast vinden de infobalk, welke diverse info laat zien tijdens het spelen. Onder deze infobalk, zien we de inlegselectie en daarnaast je totale saldo en instellingen. 

Het doel van het spel is zoveel mogelijk van dezelfde iconen in de free spin rondes te behalen, om zoveel mogelijk geld bij elkaar te slepen.

Hungry Shark

Bonussen

Waar het allemaal om draait in deze succesvolle gokkast van Wazdan, zijn de scatter symbolen. De scatter symbolen tellen mee in alle winlijnen. Hiernaast kom je in een minigame als je het voor elkaar krijgt er 3 op het scherm te krijgen. Tijdens deze minigame moet je een symbool kiezen waarmee je gaat spelen. Dit is ook meteen het expanding symbool voor de 10 free spins in de Free spins ronde. Hoe meer van deze symbolen  je hebt, hoe meer de Hungry Shark je gaat uitbetalen en dit kan dus oplopen tot 5150x je inleg!

Wat vinden wij van Hungry Shark?

Deze slotkast heeft het vrijwel allemaal, inclusief een lach en een traan (het kan alle kanten op namelijk). Het is een erg aantrekkelijke kast, waar veel mee te winnen valt, maar die zichzelf middels de free spins ronde ook niet altijd even serieus neemt. 

De haai is angstaanjagend, maar zo snel de minigame begint, verandert de hele sfeer van de kast voor een aantal seconden in een karikatuur van zichzelf, wat de kast erg leuk maakt. Het hoeft niet alleen maar gesneden spanning te zijn en zeker niet als het even wat minder verloopt dan gewenst. 

Dit is een hele leuke, luchtige kast, welke zonder heel veel te investeren veel speelplezier oplevert. Je kan er natuurlijk een leuke winst aan overhouden, maar je zult vooral een leuke tijd aan deze gokkast beleven.