Contacteer Ons

Slots

Hot Spin

iSoftbet heeft een knaller te pakken met deze klassiek uitziende slotmachine, die heel nieuw aan doet voelen. De gokkast heeft 5 rollen met drie iconen met een medium  volatiliteit en een RTP van 96%. Hot Spin heeft minimale inleg van €0,20 en een maximale inleg van €20. Je kunt maximaal 500x je inleg terugkrijgen, waardoor dit een highroller is voor mensen die met een relatief lage maximale inzet willen spelen.

Hoe ziet Hot Spin eruit?

Hot Spin is de perfecte blend van al het goede van de goeie ouwe tijd en de luxe van alle mogelijkheden van de huidige tijd. Deze kast ziet eruit als een klassieke kast, maar heeft al het goede van een moderne kast, verpakt in het klassieke jasje. 

Uiterlijk
De achtergrond is niks meer dan rood en zwart wat in elkaar overgaat vanaf de onderkant. De kast zelf is van boven naar onder vullend, maar zelfs als je het op de computer speelt ziet het er nog steeds klein uit. Deze had dus wat groter gemogen door het spel in tweeën te delen. Details, want de full screen knop aan de rechterzijde lost dat gewoon op. Ook een leuk detail wat we niet bij andere merken zien. 

Hot Spin rad
De kast zelf heeft een gouden gloed, wat doet vermoeden dat deze weelderig is in uitbetaling. Het hotspin rad uit de titel draait zacht en uitdagend om gebruikt te worden, met alle interessante bonussen wild knipperend op de achtergrond.

Muziek en geluid
De muziek is redelijk random, maar past goed bij de slotmachine, evenals de geluiden. Nu beseffen we ook dat er niet echt een thema aan een klassieke slotmachine gehangen kan worden, buiten “casino”.

Hoe wordt Hot Spin slot gespeeld?

De gokkast speelt als een heel solide klassieker, meer hoeven we er eigenlijk niet over te vertellen. De winlijnen worden zoals we gewend zijn vanuit de linkerkant gestart. Het “W” symbool fungeert als wild en het bonus icoon is bedoeld om in de Hot Spin modus te komen. Deze geeft een scala aan voordelen, waar we in de bonussen tab verder over praten. 

Besturing
De layout van de kast is gelijk aan andere kasten van iSoftBet. Zoals we eerder al zeiden zijn zij ook een van de weinigen die een fullscreen modus kunnen aan en uitzetten. Van rechts naar links vinden we de fullscreen mode, de inleg selector, de autospin modus en de spinknop. Tot slot vinden we de informatieknop en aan de uiterst linkerkant de instellingen van de machine. 

Iconen
De iconen van de machine zijn ook standaard van wat je uit den ouden tijden gewend bent. Van hoog naar laag vinden we de Wild, de diamant, de #7, de ster, de bel, de meloen, de pruim, de citroen en de kers.

Hot Spin

Bonussen

De bonussen in deze gokkast staan volledig in het teken van het Hot Spin rad aan de bovenkant. De jacht moet worden geopend naar de Bonus iconen. Deze geven je een slinger aan het Hotspin rad en daar zit veel moois op, van 8 mystery iconen, random wilds, wild rollen, wild spins, gesynchoniseerde rollen tot aan mega iconen. 

Mocht je het niet voor elkaar krijgen om de bonussen bij elkaar te rollen, is er altijd nog de kans op de hotspin, welke je een draai aan het rad geeft op willekeurige momenten, zonder de bonusiconen te hoeven rollen.

Onze mening over Hot Spin slot

Wij vinden Hot Spin van iSoftBet solide en een goed lopend spel. Dit is een mooie kast, die oud en nieuw bij elkaar mengt voor een aantrekkelijke en leuke slotmachine, die precies doet wat hij belooft. Een aanrader voor iedereen die niet meer weg is van de oude technieken, maar wel het oude gevoel van de klassieke slotmachines wil beleven. Geef je niet zoveel om dit alles, zijn het de extra bonussen die je nog aan deze machine gebonden houden. Aanrader dus!