Contacteer Ons

Slots

Hot Fiesta

 

Deze slotmachine van Pragmatic Play heeft 5 rollen met elk 3 iconen per rol en maximaal 25 winlijnen. Hot Fiesta heeft een hoge RTP van 96.56% en de maximale uitbetaling is 5000x de inleg van de spin. De minimale inleg is €0.25 en de maximale inleg is €125 per spin.

Hoe ziet Hot Fiesta eruit?

Voordat we ook maar 1x spinnen, vertellen we altijd wat we zien, om de beste omschrijving van het uiterlijk van een slotmachine te geven. We zien een straat, waar allerlei confetti rondvliegt. De huizen zijn kleurrijk en vrolijk. Dit alles in combinatie met de naam Hot Fiesta bevestigt ons vermoeden dat de slotmachine zich in Mexico afspeelt

Uiterlijk
De kast zelf is felgekleurd en bijzonder vrolijk, gericht op festiviteit. De symbolen zijn in typische stijl vormgegeven en komen goed tot hun recht. Aan de zijkant links, staat de mogelijkheid om meer in te leggen voor meer extra kansen. 

Muziek en geluid
De muziek is feestelijke Mariachi muziek. Als je niks doet blijft deze om de 2 seconden opnieuw opstarten. Zodra je op de spinknop drukt, barst het feest los. De muziek verandert en het is ineens een gezellige boel, waarbij de muziek ook nog redelijk lang doorgaat en niet snel verveelt. De geluidseffecten zijn redelijk standaard, maar passen door het thema goed bij de kast.

Hoe wordt de Hot Fiesta slot gespeeld?

Je dient combinaties te maken van links naar rechts en hoe meer combinaties je maakt, hoe meer je wint. Krijg je 3x het bonus icoon gedraaid, mag je een altijd win minigame spelen, welke eindigt met een aantal free spins. Daarover lees je later meer.

Iconen
De iconen van de kast zijn van hoog naar laag, de man, de vrouw, de harmonica, de gitaar, de sambaballen, de drank, de A, K, Q, J en de 10. 

Layout
De layout van de kast is wat je van Pragmatic Play kunt verwachten en niks nieuws. Van rechts naar links vinden we de + om je inleg te verhogen, de spinknop, de – om je inleg te verlagen en helemaal aan de andere kant de instellingen en informatie. De betaalde versie heeft ook nog de optie om het spel automatisch te spelen door middel van de autospin knop.

Hot Fiesta

Bonussen

De piñata en het vuurwerk zijn de ware hoofdrolspelers van de kast. Als je 3 keer het vuurwerk icoon weet te spinnen, mag je wilds meppen. Piñata’s dus. Elke piñata heeft een aantal free spins en het totaal van alle kapotte piñata’s is het aantal spins wat je kunt spelen. 

Draai je weer een piñata, dan zal deze tijdens het spinnen over de kast heen drijven en stoppen op een willekeurige plek. Elke wild in de free spins modus zal zich zo gedragen, waardoor je kans op winlijnen uitgebreid wordt. Daarnaast hebben ze ook nog een willekeurige multiplier van 2x, 3x of 5x, waardoor je pas echt hoge prijzen gaat winnen.

Wat vinden wij van Hot Fiesta?

De kast is leuk en het thema is vrolijk en opzwepend. Daarnaast vinden we de free piñata spins erg vermakelijk om te zien. Uiteindelijk hebben we een aardige tijd op deze gokkast gespeeld, vooral omdat de free spins ronde zo makkelijk gehaald werd.  De iconen zijn duidelijk, muziek is feestelijk en de kleuren zijn nog beter, waardoor Hot Fiesta een mooi totaalplaatje kan bieden. Wij raden je aan om deze gokkast te spelen als je hem tegenkomt!