Contacteer Ons

Kennis

Hoe Werkt Zebet Uitbetaling?

Zebet uitbetaling

Wedden op sport in Nederland kan je tegenwoordig bij verschillende online bookmakers doen. Iedere bookmaker is anders op het gebied van bookmaker bonussen, aanbod van weddenschappen, stortingsmogelijkheden en uitbetalingsmogelijkheden. Je kan hier bij Wedden365.com alles vinden wat je moet weten over online bookmakers in Nederland. 

In dit artikel gaan we kijken naar de Zebet uitbetaling. Wil je dus meer weten over uitbetalen bij Zebet online, hoeveel je minimaal moet uitbetalen en hoe lang een Zebet uitbetaling duurt? Lees dan snel verder!

3 Stappen voor Zebet uitbetaling

Zebet uitbetalingen zijn net zo simpel als Zebet stortingen. Je kan al bij Zebet uibetalen vanaf €15. Dit doe je simpel door de volgende stappen uit te voeren:

Stap 1: Klik op je saldo

Stap 2: Klik op ‘bankoverboeking’ onder ‘saldo terugboeken’

Stap 3: Voer het gewenste bedrag in en klik op ‘bevestigen’

Verwerkingstijd en transactiekosten

In drie stappen heb je dus je Zebet uitbetaling voltooid. Het duurt vervolgens 1 tot 2 werkdagen voordat het geld op je bankrekening staat. 

Onze ervaring leert dat het je het geld meestal al dezelfde dag binnen hebt. Er worden uiteraard geen transactiekosten gerekend voor het uitbetalen van je winst.

Voorwaarden

Naast de minimale uitbetaling van €15, moet je er ook voor zorgen dat je jouw gestorte bedrag minimaal één keer volledig hebt ingezet op de website voordat je overgaat op uitbetalen. 

Houd er daarnaast rekening mee dat je alleen je gewonnen geld kan terugstorten op de bankrekening die je hebt gebruikt bij het maken van je storting. Het is dus niet toegestaan om je winsten uit te laten betalen op een rekening die niet op jouw naam staat.

Limieten

Het maximale bedrag dat je terug kan storten op je bankrekening is het bedrag dat je hebt aangegeven als limiet bij het registreren van een Zebet account. Er is dus geen maximum dat door Zebet zelf wordt gegeven. Dat is een groot pluspunt ten opzichte van andere online bookmakers die wel met een maximale uitbetaling werken.