Contacteer Ons

Kennis

Hoe werkt de Bet365 Parlay Builder?

Bet365 Parlay Builder

Zou je graag willen dat je de mogelijkheid had om je eigen sportweddenschappen te creëren? Goed nieuws! Verschillende online sportsbooks zoals Bet365 bieden die exacte functie tegenwoordig aan. Deze functie wordt ook wel de bet builder of parlay builder genoemd en kan zeer winstgevend zijn, mits de juiste weddenschappen worden gecombineerd.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Bet365 Parlay Builder

De naam zegt het eigenlijk al, met de Bet365 parlay builder maak je jouw eigen weddenschap door verschillende weddenschappen op te bouwen. Je kan weddenschappen op verschillende sporten combineren in 1 enkele weddenschap. Je kan er ook voor kiezen om sportweddenschappen op verschillende teams binnen een sport, zoals voetbal, te combineren. Eigenlijk is alles mogelijk, zolang de weddenschappen niet tegenstrijdig zijn.

Eenvoudig in het gebruik

Op Bet365 online werkt het heel eenvoudig. Je kiest ‘Parlay builder’ vanuit het menu wanneer je een weddenschap selecteert. Vervolgens klik je op ‘Start Building’ en je voegt eenvoudig de verschillende weddenschappen toe. De bet builder ververst je potentiële winst telkens wanneer je een weddenschap toevoegt.

bet365 parlay builder

Uitgebreid Bet365 Parlay Builder voorbeeld

Een voorbeeld van een bet builder kan zijn dat je zegt dat Ajax wint van AZ, PSV gelijk speelt tegen Heracles en Tadic scoort voor Ajax. Als je het helemaal bont wil maken voeg je er ook nog een over/ under weddenschap aan toe die zegt dat het aantal doelpunten van Ajax tegen AZ hoger is dan het vastgestelde aantal. Wanneer al deze weddenschappen goed zijn voorspeld, wordt jouw inzet vermenigvuldigd met alle quoteringen van de individuele weddenschappen.

Speel verantwoord

Elk voordeel heeft zijn nadeel zoals wijlen Johan Cruijff ooit duidelijk maakte. Zoals gezegd kan je met de bet builder diverse weddenschappen met elkaar combineren. Echter, hoe meer weddenschappen je toevoegt des te lastiger je het jezelf maakt om de uiteindelijke weddenschap te winnen. Daarom raden wij je aan om niet meer dan 4 weddenschappen met elkaar te combineren. Laat je niet verleiden tot het uiteindelijke bedrag dat snel kan oplopen. Je dient alle weddenschappen goed te hebben om de gecombineerde weddenschap te winnen en dat is lastiger dan je denkt!

Het is overigens goed om te onthouden dat weddenschappen die je plaatst via Bet Builder niet beschikbaar zijn voor cash out.

Bet Builder tips

Tot slot willen we nog enkele tips met je delen voordat je met de Bet365 parlay builder  aan de slag gaat. 

Tip 1: Houd vast aan de sporten en competities die je heel goed kent. Experimenteren met competities waar je niet bekend mee bent, zal je niet helpen om goede weddenschappen te creëren.

Tip 2: Het is ook belangrijk dat je niet gek wordt van het aantal selecties in je bet builder. Af en toe een bet builder met veel weddenschappen is prima voor een beetje plezier, maar dat is niet de weg naar winst op de lange termijn.

Ben je enthousiast geworden en wil je de bet builder uitproberen? Zorg dat je een account aanmaakt op Bet365 op 1 oktober 2021 en profiteer ook nog eens van exclusieve bet builder bonussen!

Voor een compleet overzicht van alle informatie over deze online wedden site, raden we je aan om onze complete Bet365 review te lezen.