Contacteer Ons

Kennis

Hoe Werkt Bingoal Uitbetaling?

Bingoal uitbetaling

Bij Wedden365.com ben je aan het juiste adres als het aankomt op geld storten en uitbetalen bij online bookmakers. Wij verzamelen namelijk alle informatie die je nodig hebt voor alle legale online bookmakers. In dit artikel kijken we hoe Bingoal uitbetaling in zijn werk gaat. 

Over Bingoal

Bingoal online is een Belgische bookmaker die sinds het ontvangen van een licentie in oktober 2021 snel populair is geworden in Nederland. Het aanbod aan sporten is enorm en zoals we hieronder zullen zien zijn er ook geen problemen met Bingoal uitbetaling.

Je winst uitbetalen bij Bingoal

Uitbetalen bij Bingoal is net zo snel en eenvoudig als het storten van geld. Zoals de meeste bookmakers in Nederland is Bingoal uitbetaling slechts via één methode mogelijk: bankoverschrijving.

Waar moet je op letten?

Het enige waar je eigenlijk op moet letten is dat je de juiste informatie opgeeft. Bingoal betaalt namelijk alleen maar uit naar de betaalrekening die je hebt gebruikt bij de eerste storting.

Om onnodige vertraging te voorkomen bij het uitbetalen van je winsten is het dus verstandig om bij het storten al goed op te letten of je alle informatie juist hebt ingevoerd. 

Verwerkingstijd en minimum

Op de website van Bingoal zien we dat de verwerkingstijd van de uitbetaling maximaal 3 werkdagen is. Dit klinkt misschien lang, maar in onze ervaring hadden we het geld altijd binnen 24 uur op onze rekening staan.

Het minimale bedrag voor Bingoal uitbetaling is €10 per transactie. Dit is een schappelijk bedrag wat we ook vaak bij andere online bookmakers terugzien.

Wat is er anders bij Bingoal uitbetaling?

In vergelijking met andere betting sites is er toch iets wat opvalt tijdens het uitbetalen bij Bingoal. Niet direct het uitbetalen zelf, maar het is opvallend dat je maximaal 10 keer per week gratis kan uitbetalen.

Wanneer je meer dan 10 keer per week wil uitbetalen, brengt Bingoal je €5 + 3% van het op te nemen bedrag in rekening. Zeker bij hoge bedragen kan dit aardig oplopen, dus wij zouden graag zien dat dit binnenkort wordt veranderd.

Let op: Probeer er dus voor te zorgen dat je onder de 10 uitbetalingen per week blijft, zodat je geen extra kosten hoeft te maken.