Contacteer Ons

Kennis

Hoe Werkt Bingoal Cash Out?

Bingoal cash out

De doorgewinterde sportliefhebber die regelmatig online sportweddenschappen plaatst, weet van het bestaan af van de cash out functie bij online bookmakers. Aan dit lijstje kunnen we hopelijk ook de Bingoal Cash Out toevoegen.

Wat is Bingoal Cash Out?

Deze functie stelt je in staat om vroegtijdig je winsten uit te laten betalen. Zelfs wanneer niet alle weddenschappen in je betslip voltooid zijn. Dit kan zeer voordelig uitpakken als je op safe wil spelen en je niet zo zeker bent van één van de weddenschappen op je betslip. De cash out functie is nog niet overal in Nederland beschikbaar. We kijken in dit artikel naar de Bingoal cash out functie en hoe deze werkt.

Over Bingoal

Bingoal online is al jaren actief op de sportsbook markt in België. Sinds eind 2021 is Bingoal ook toegankelijk voor Nederlandse spelers en ze hebben in korte tijd al een aardig marktaandeel in ons land weten te veroveren. Voordat we kijken of de cash out functie beschikbaar is in Nederland, leggen we eerst uit wat de cash out functie is voor de beginnende sportliefhebbers die online een gokje willen wagen.

Cash Out voorbeeld

Stel je hebt 5 wedstrijden waarvan je denkt dat je de uitkomst juist hebt voorspeld. Je besluit om in totaal €10 in te zetten op de gehele combinatieweddenschap.

Stel dat je vervolgens ziet dat 3 van de 5 wedstrijden goed zijn voorspeld maar de overige 2 wedstrijden moeten nog steeds gespeeld worden. Bingoal kan je dan een bedrag bieden om je combinatieweddenschap af te kopen.

Dit is altijd lager dan je uiteindelijk winst die je kan behalen, maar in dit voorbeeld hoger dan je initiële inzet van €10.

Het cash out Bingoal bedrag kan overigens ook lager dan je initiële inzet zijn wanneer je er niet zo goed voorstaat met je weddenschappen, je kan er dan voor kiezen om toch nog iets aan de weddenschap over te houden in plaats van je gehele inzet te verliezen.

Bingoal cash out voorbeeld

Bingoal Cash Out momenteel alleen in België

Momenteel is de cash out Bingoal functie alleen in België beschikbaar. We verwachten overigens dat deze functionaliteit snel in Nederland beschikbaar zal zijn.

We zien dat Bingoal daarnaast ook gebruik maakt van een gedeeltelijke Cash Out, waarbij je een deel van je geld kan opnemen terwijl je met het andere deel de uitkomst van de sportweddenschap afwacht.

Het is altijd belangrijk om de cash out optie in overweging te nemen. Het kan je namelijk onverwachte winsten opleveren en verliezen beperken. Wil je dus voor safe gaan, dan is het zeker aan te raden om in de toekomst voor de Bingoal cash out functie te gaan.