Contacteer Ons

Kennis

Hoe Werkt BetCity Uitbetaling?

Betcity uitbetaling

Hier op Wedden365.com hebben we een schat aan informatie voor je verzameld over één van de meest betrouwbare bookmakers op het internet in Nederland. De naam van deze betting site is natuurlijk BetCity. De online bookmaker is sinds oktober 2021 actief in Nederland en is al niet meer weg te denken uit de Nederlandse sportsbook markt. 

We hebben in andere artikelen op de website uitvoerig besproken hoe betrouwbaar BetCity is, hoe je jouw identiteit kan bevestigen en hoe je er verschillende soorten weddenschappen kan plaatsen. In dit artikel lees je meer over hoe de BetCity uitbetaling van je winsten in zijn werk gaat.

BetCity Uitbetaling: Snel en Eenvoudig

Het uitbetalen van je winsten is misschien wel de beste ervaring die je kan hebben bij een online bookmaker. Als je eenmaal besloten hebt om je winsten of een deel van je winsten over te maken, wil je dat dit zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk verloopt. Je wil immers zo snel mogelijk je winsten terug op je eigen bankrekening zien.

Geld uitbetalen bij BetCity is gelukkig eenvoudig gemaakt, waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je op moet letten om te zorgen dat je zo snel mogelijk over je geld kan beschikken.

Waar moet je op letten bij BetCity uitbetaling?

Ten eerste moet je er rekening mee houden dat je jouw winsten alleen via een bankoverschrijving kan uitbetalen naar je Nederlandse bankrekening. Het is daarbij belangrijk dat de uitbetaling plaatsvindt naar dezelfde bankrekening die je gebruikt hebt om geld te storten naar BetCity.

Zorg dus dat je gegevens van je bankrekening identiek zijn aan de gegevens die je hebt opgegeven tijdens de registratie van je account bij BetCity Nederland. Een verschil kan namelijk resulteren in een langere verwerkingstijd.

Uitbetaling van bonusgeld
Als je overigens gebruikt hebt gemaakt van één van de bookmaker bonussen bij BetCity, moet je er voor zorgen dat je aan alle bonus voorwaarden hebt voldaan voordat je overgaat op uitbetalen. Als je dit niet doet, kan BetCity je bonus namelijk nietig verklaren en dit zou natuurlijk erg zonde zijn.

Limieten bij BetCity uitbetaling

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat de minimum en maximum vereisten zijn van het uitbetalen van jouw winsten bij BetCity. Wij hebben het uitgeprobeerd en kunnen meedelen dat je minimaal €10 en maximaal €25.000 per dag kan uitbetalen.

Verwerkingstijd
Op de website van BetCity staat dat de verwerkingstijd 1-3 werkdagen bedraagt, maar onze ervaring leert dat je jouw winsten meestal al binnen 1 werkdag op je rekening hebt staan.
 

Betaaloptie Minimum Maximum Verwerkingstijd
Bank Wire €10 €25.000 1-3 dagen

Stel zelf je limieten in
Het is ook mogelijk om zelf limieten in te stellen bij BetCity, aangezien dit een vereiste is van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Je kan een limiet instellen voor een maximaal saldo voor je spelersaccount. Stel je dit limiet bijvoorbeeld in op €500 en heb je €600 op je speelrekening staan? Dan wordt er automatisch €100 naar je bankrekening overgemaakt.

Conclusie

BetCity uitbetaling is dus erg gemakkelijk en snel, waarbij je er van uit kan gaan dat het geld altijd snel en veilig wordt overgemaakt. Mocht je toch nog vragen hebben over het uitbetalen van je winsten, dan raden we je aan om de BetCity klantenservice te contacteren. Zij staan 24/7 voor je klaar voor alle vragen en ze helpen je direct met alle vragen over het uitbetalingsproces.