Contacteer Ons

Kennis

Hoe Speel je Tombola Bingo?

Tombola Bingo 90

Tombola is een internationale bingo site die sinds 2021 in Nederland actief is. Tombola heeft om deze reden een enorm aantal bingo spellen beschikbaar, maar alleen de bingo 90 tombola is te spelen in Nederland. Het is de verwachting dat de andere bingo spellen binnenkort ook beschikbaar worden gemaakt in Nederland. Hieronder gaan we dieper in hoe je precies Tombola bingo speelt, hoe duur het is en natuurlijk alles wat ons opvalt. 

Het Tombola Bingo aanbod

In Nederland is dus vooralsnog alleen bingo 90 beschikbaar. In Engeland, waar Tombola ook actief is, kan je andere varianten zoals bingo 80, bingo 70 en Bubble Bingo spelen. In totaal heeft Tombola 21 verschillende soorten varianten in het spelaanbod. 

Waar vind je Bingo 90?

Maar hoe gaat het spelen van bingo bij Tombola nu in zijn werk op het internet? Eigenlijk is het heel simpel. Je maakt eerst een Tombola account aan. Je maakt vervolgens je eerste storting met iDEAL en klikt daarna op Bingo 90 op de startpagina van Tombola. 

Er opent een nieuw scherm waarop de de bingoballen, de chat kamer en de mogelijkheden om kaarten te kopen te zien zijn. Neem rustig de tijd om het scherm te bestuderen, want het kan op het eerste gezicht vrij druk ogen. Als je er eenmaal aan gewend bent geraakt, merk je dat Tombola Bingo zeer gebruiksvriendelijk is. 

Bingokaarten kopen

Als het gaat om de keuzes die je hebt om bingokaarten te kopen dan kan je kiezen uit enkele kaarten of stroken die bestaan uit meerdere bingokaarten. Één strook bestaat uit 6 enkele kaarten. De prijs van 1 kaart is €0,10. Je kan maximaal 4 losse kaarten kopen per bingospel. De prijs van een strook is €0,50. Je kan maximaal 4 stroken per bingospel kopen wat neerkomt op €2,00 per bingospel. 

Speel het spel

Wanneer je de kaarten hebt aangeschaft, start je het bingospel en hoop je natuurlijk dat de nummers op jouw kaart vallen. Je wint al als je alle getallen op een lijn goed hebt. Met een volle kaart win je de hoogste prijs. De reden dat het Bingo 90 Tombola heet, is dat de trekking plaatsvindt met de getallen tussen de 1 en 90.

Tot slot  is er ook nog de mogelijkheid om te chatten tijdens het bingospel. Dit is een leuke toevoeging die het speelplezier bij Tombola Bingo alleen maar vergroot.