Contacteer Ons

Formule 1

Hoe plaats je Formule 1 Weddenschappen?

hoe plaats je formule 1 weddenschappen

Max Verstappen en Red Bull Racing hebben de laatste jaren gezorgd voor een enorme rage in Nederland. Het jonge talent wist al snel de harten te veroveren van alle Nederlandse F1 liefhebbers. Met zijn 18 jaar bemachtigde Max een stoel bij Red Bull Racing. Hij wist direct de aandacht te vestigen door zijn nieuwe manier van racen. De auto van Red Bull Racing was destijds in 2016 nog niet zo snel als Mercedes of Ferrari. Max bewees echter dat je niet altijd de snelste auto hoeft te hebben om te winnen in de Formule 1.

Titelstrijd met Mercedes

Na lange tijd van dominantie van Mercedes, weet Red Bull Racing met Max Verstappen eindelijk een gooi te doen naar het wereldkampioenschap. Max is in 2021 niet meer van het podium af te krijgen. De ene na andere race weet hij telkens weer beide Mercedessen uit te dagen en achter zich te houden. Deze interessante titelstrijd maakt Formule 1 weddenschappen nu nog populairder in Nederland.

Hoogtepunt in Zandvoort

Het hoogtepunt was natuurlijk de overwinning op Zandvoort waar een Hollands feest uitbrak door Max Verstappen. Niet alleen won hij de GP van Zandvoort. Max Verstappen wist ook de leiding in het wereldkampioenschap over te nemen van Lewis Hamilton!

Formule-1-Weddenschappen (1) (1)

Verschillende soorten Formule 1 weddenschappen

In dit artikel geven we je een overzicht van de meest voorkomende Formule 1 weddenschappen. Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van weddenschappen in de Formule 1, is dit een uitstekende introductie. Als je een meer ervaren Formule 1 gokker bent, kan deze sectie je helpen om enkele basisprincipes op te frissen. Je maakt mogelijk ook nog kennis met andere weddenschappen die je misschien nog niet hebt geprobeerd.

Winnaar

De meest populaire weddenschap in de Formule 1 is de weddenschap op de winnaar van de race. Met deze weddenschap hoef je alleen maar de coureur te selecteren waarvan je denkt dat deze de race zal winnen. Je kunt kiezen uit elke coureur in het raceveld. Als je de juiste bestuurder hebt gekozen, win je! Dit is geweldig voor beginners omdat het heel eenvoudig is. Je selecteert eenvoudig jouw verwachte winnaar en kiest je inzet, zo komt er nog meer spanning in de Grand Prix.

Driver Match-up Weddenschap

Een andere populaire weddenschap is de driver match-up weddenschap. Als je besluit om dit type weddenschap te plaatsen, dan kies je welke van de twee coureurs volgens jou beter zal eindigen in de race. Het fantastische aan deze weddenschap is dat de door jou geselecteerde coureur de race niet daadwerkelijk hoeft te winnen; ze moeten gewoon voor de andere coureur finishen. Als je de juiste bestuurder kunt kiezen uit de twee opties, dan win je de weddenschap.

Meer kans met de podium weddenschap

Een andere leuke manier om op de Formule 1 te online wedden, is door gebruik te maken van de podium weddenschap. Hier plaats je een weddenschap op een coureur die in de top drie eindigt. Zolang de door jou geselecteerde coureur in de top drie eindigt, win je jouw weddenschap. Het mooie van deze weddenschap is dat het niet zo riskant is als de weddenschap op de winnaar van de race, aangezien de geselecteerde coureur in de top drie kan eindigen in plaats van alleen op de eerste plaats. Dit is daarom een uitstekende weddenschap voor F1-liefhebbers die pas begonnen zijn met gokken op hun favoriete sport.

Maak de F1 nog spannender

Nu Max Verstappen een fenomeen is in de F1 wereld, kan je extra beleving toevoegen aan de resterende races van het seizoen door de juiste weddenschappen te plaatsen. We weten zeker dat dit het kijken naar de F1 en Max Verstappen nog spannender maakt!

Gezien de toenemende interesse zijn Formule 1 weddenschappen nu beschikbaar bij bijna alle bookmakers. Om te beslissen welke bookmaker jij het beste kan gebruiken, raden we je aan om hier onze complete bookmaker reviews te lezen.