Contacteer Ons

Kennis

Hoe Plaats je een Weddenschap bij Zebet?

Weddenschap bij zebet featured

Wedden op sport online moet simpel en snel zijn. Een gebruiksvriendelijke en met name een overzichtelijke website helpen daar enorm bij. Dit geldt voor zowel een desktop website en een mobiele website. We zien dat een weddenschap bij Zebet snel geplaatst is.

De website van dit online sportsbook zit namelijk goed in elkaar en je kan snel je weddenschappen plaatsen. Hieronder lees je meer over hoe je nu precies een weddenschap bij Zebet plaatst en waar je op moet letten.

Stappen voor het plaatsen van een weddenschap bij Zebet

Zodra je op de startpagina van Zebet bent beland, zie je direct de belangrijkste voetbalwedstrijden waarop je kan wedden. De snelste manier om een Zebet weddenschap te plaatsen is door simpelweg te kiezen voor wie de wedstrijd wint. Je doet dit door op de 1 (voor de thuisploeg), x (voor gelijkspel), of 2 (uitploeg) te klikken. De quotering wordt dan meteen aan je betslip toegevoegd.

weddenschap bij zebet

Stap 1 – Klik op de wedstrijd waarop jij wilt wedden

Indien je meer weddenschappen voor een wedstrijd wil zien dan moet je op de wedstrijd klikken. Je vindt hier de mogelijkheid om een meer geavanceerde weddenschap bij Zebet te plaatsen zoals het totaal aantal doelpunten en wie je denkt dat er een goal scoort.

Stap 2  – Voeg de weddenschap toe aan je betslip

Als je kiest om meer dan 1 weddenschap te plaatsen en dus zogenaamde parlay wil opbouwen dan dien je gewoon de weddenschappen toe te voegen door op de quotering te klikken. Alle geselecteerde weddenschappen worden automatisch aan je betslip toegevoegd en alle quoteringen worden opgeteld.

Stap 3 – Selecteer je inleg

Voordat je de betslip kan voltooien, moet je eerst nog even de inzet invoeren. Afhankelijk van je inzet wordt de mogelijke winst direct ververst. Je ziet dus direct wat je mogelijke winsten zijn.

Klik hierna eenvoudig op de grote ‘wedden' knop en je weddenschap is voltooid!

Weddenschap bij zebet betslip

Wed eenvoudig via de Zebet app

Een groot voordeel van het afsluiten van een weddenschap bij Zebet is dat de bookmaker over een van de beste sport wedden apps van Nederland beschikt. Via de app kan je sneller inloggen, krijg je meldingen van gewonnen weddenschappen en nog veel meer extra's.

In de Zebet review vind je een uitgebreide instructie voor het installeren van de Zebet app op zowel Android als iOS apparaten.

Maak gebruik van de Cash Out functie

Wat nog niet zoveel beginnende sportliefhebbers weten, is dat je niet per se hoeft te wachten tot alle weddenschappen in je betslip afgelopen zijn. Je kan namelijk voor de ‘cash out’ functie kiezen wanneer je tussentijds besluit om je winsten uit te betalen. 

Als je bijvoorbeeld op 3 wedstrijden hebt ingezet en je hebt de eerste 2 wedstrijden goed voorspeld dan biedt Zebet je een bedrag aan om de betslip af te kopen. Als je dit accepteert, hoef je je geen zorgen te maken over de derde wedstrijd. Het nadeel hiervan is wel dat je mogelijke winsten laat liggen.