Contacteer Ons

Kennis

Hoe Plaats Je een Weddenschap bij NEObet?

Hoe plaats je een weddenschap bij NEobet
Disclaimer: NEObet heeft al zijn activiteiten in Nederland per 1 Oktober 2021 gestaakt.
Het is momenteel dus NIET mogelijk om bij NEObet te wedden.
We raden je aan om in plaats daarvan een account te maken bij Bet365.

Neobet is een levendige nieuwe bookmaker, bedacht door een Duitse groep met aanzienlijke spelervaring. Hun slogan is ‘Van pro's, voor pro's' en het is duidelijk te zien dat ze weten wat ze doen. Neobet online heeft een licentie in Malta, en zal binnenkort ook een licentie in Nederland krijgen. Neobet heeft als doel gesteld om een flink aandeel van de sportsbetting markt in Nederland te veroveren. In dit artikel kijken we hoe makkelijk het is om een weddenschap bij Neobet te plaatsen.

NEObet Website

De website van Neobet kan in het begin wellicht wat overweldigend overkomen. Dit is mede vanwege het enorm grote aanbod aan verschillende sportweddenschappen. Elk voordeel heeft dus inderdaad zo zijn nadeel. Om toch je weg snel te vinden op de website heeft Neobet gelukkig alle sporten netjes in het midden van het scherm afgebeeld. Per sport zie je direct hoeveel wedstrijden of evenementen er beschikbaar zijn om een weddenschap te plaatsen.

Als je eenmaal de sport hebt gekozen, kan je in het midden van het scherm de competities zien. Zo zie je voor voetbal alle grote competities zoals de Premier League, La Liga en de Duitse Bundesliga. Ook nu kan je weer per competitie zien hoeveel wedstrijden er beschikbaar zijn om op te wedden.

Hoe plaats je een weddenschap bij NEObet 1

Zo plaats je een weddenschap bij NEObet

1. Kies je favoriete wedstrijd

Na enkele simpele klikken ben je in staat om te wedden op Over/ Under, de winnaar, wie het meeste zal scoren en nog veel meer. Je ziet direct de quoteringen vermeld. Ideaal dus. Wanneer je de weddenschap hebt geselecteerd, zie je jouw betslip direct in het scherm verschijnen. Wil je een parlay opbouwen? Dat gaat ook heel simpel. Je blijft gewoon de weddenschappen selecteren en ze worden automatisch aan je betslip toegevoegd.

hoe plaats je een weddenschap bij NEobet

2. Kies je inzet

Op je betslip kan je naast je weddenschappen ook de inzet kiezen. Iedere keer wanneer je de inzet verandert, zie je dat Neobet automatisch de potentiële winsten ververst.

3. Plaats je weddenschap

Als je dan vervolgens op ‘inzetten’ klikt, ben je klaar en kan je gaan duimen dat je weddenschappen goed aflopen.

Conclusie

We kunnen concluderen dat ondanks het grote aanbod van sportweddenschappen, Neobet het voor elkaar heeft gekregen om spelers eenvoudig een weddenschap te laten plaatsen. Het duurt in het begin even om de weg te vinden, maar zodra je weet hoe de website werkt, heb je binnen enkele seconden je weddenschap geplaatst.

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.